Η Νίκι Μινάζ "έφαγε" πόρτα στο πάρτυ του άλμπουμ της

23.11.2012
Η 29χρονη ράπερ έφτασε έξω από το κλαμπ όπου γινόταν το πάρτυ παρουσίασης του καινούριου της δίσκου αλλά τελευταία στιγμή έμεινε απ' έξω.

Οι φωνές από τους τσακωμούς της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) με τη Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) στο τραπέζι των κριτών του American Idol, έφτασαν μέχρι τον Λευκό Οίκο και ο Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) προσπάθησε να φέρει την ειρήνη ανάμεσα τους, φτιάχνοντας ένα σουρεάλ σκηνικό που μόνο στην Αμερική θα μπορούσε να συμβεί.

«Κάνω τα πάντα για να φέρω τους ανθρώπους πιο κοντά και να δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό. Νομίζω ότι και οι δύο καλλιτέχνιδες θα προχωρήσουν μπροστά και όχι πίσω.» δήλωσε ο Πρόεδρος που μάλλον θα ήθελε πιο πολύ να είναι χιπ χόπερ και να τραγουδάει με τον κολλητό του Τζέι Ζ (Jay Z).

Η 29χρονη ράπερ εκτός από το ρόλο του κριτή στο γνωστό talent show έχει κι έναν δίσκο να προωθήσει ("Pink Friday: Roman Reloaded" και οργάνωσε ένα πάρτυ παρουσίασης στο κλαμπ Greenhouse στο Μανχάταν. Όμως το πρόβλημα είναι πως δεν μπήκε ποτέ μέσα.

Σύμφωνα με κάποιον που δούλευε στο μαγαζί εκείνη τη μέρα, η Μινάζ δεν βγήκε από το αμάξι που την έφερε στο μαγαζί γιατί λίγο πριν είχε φτάσει ο αγαπημένος της Σαφαρι Σάμιουελς (Safaree Samuels), με παρέα 30 ατόμων με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τη ράπερ και να σκεφτεί δεύτερη φορά να παρευρεθεί στο ίδιο της το πάρτυ. Κρίμα οι περούκες και η φωσφοριζέ γκαρνταρόμπα.

Κ.Π