Οι Λατέρνατιβ παρουσιάζουν την αυτοβιογραφία του Ρίτσαρντς στο Public

10.12.2012
Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της πολυβραβευμένης best seller αυτοβιογραφίας του Keith Richards στα ελληνικά, τα καταστήματα Public σε συνεργασία με τις εκδόσεις Το Ροδακιό και τη σειρά «Λατέρνατιβ» που φιλοξενούν, διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων για την παρουσίαση του βιβλίου.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Keith Richards "Life", από τη σειρά «Λατέρνατιβ» (εκδόσεις Το Ροδακιό) στο κατάστημα Public στην πλατεία Συντάγματος.

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της πολΛατυβραβευμένης best seller αυτοβιογραφίας του Keith Richards στα ελληνικά, τα καταστήματα Public σε συνεργασία με τις εκδόσεις Το Ροδακιό και τη σειρά «Λατέρνατιβ» που φιλοξενούν, διοργανώνουν μια σειρά εκδηλώσεων για την παρουσίαση του βιβλίου, παρουσία των εκδοτών, του μεταφραστή κι άλλων διακεκριμένων ομιλητών.

Ποιες είναι οι ανείπωτες ιστορίες από τη ζωή των Rolling Stones on και off stage που δεν είχατε διαβάσει μέχρι σήμερα; Ποια ήταν τελικά η σχέση του Mick Jagger με τον Keith Richards; Πως ήταν ο Keith Richards ως πατέρας; Τι ναρκωτικά έχει κάνει στη ζωή του και πώς επέζησε από τη χρήση τους; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που απαντά στο Life ο κιθαρίστας των θρυλικών Rolling Stones, μία από τις μεγαλύτερες rock ‘n roll μπάντες στην ιστορία της μουσικής που διαμόρφωσαν τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

Η αυτοβιογραφία του Keith Richards, που έχει πουλήσει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς, μεταφράστηκε στα ελληνικά από τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Νένε κι είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς «Λατέρνατιβ», η οποία παίρνει το όνομά της από την ομώνυμη ραδιοφωνική εκπομπή των Σταύρου Διοσκουρίδη και Παναγιώτη Μένεγου (επιμελητές της σειράς) στον Εν Λευκώ 87.7. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Το Ροδακιό.

Info
Που: Public, Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος

Πότε: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Κeith Richards, "Life"

Μετάφραση: Γιάννης Νένες

Εκδόσεις: Το Ροδακιό, σειρά Λατέρνατιβ

Σελ: 690, Τιμή: €22