Η Σουίφτ πετάει γράμματα θαυμαστών στα σκουπίδια

14.03.2013
Μία έφηβη φαν της 23χρονης τραγουδίστριας έφτασε μέχρι και στην τηλεόρασηση προκειμένου να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη με τα γράμματα που βρήκε στα σκουπίδια.

Το πρώτο σοκ είναι πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Το δεύτερο είναι ότι ο αγαπημένος του σταρ που βρίσκεται σ’ όλους τους τοίχους του δωματίου δεν απαντάει ο ίδιος στα γράμματα που του στέλνει. Στην περίπτωση της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) η απογοήτευση πολλών φανατικών θαυμαστών της ήταν μεγάλη όταν η μικρή Κάιλι Φρανσέσκαν (Kylee Fransescan) από το Νάσβιλ πήγε για ανακύκλωση και βρήκε εκατοντάδες γράμματα με παραλήπτη την 23χρονη τραγουδίστρια τα οποία δεν είχαν ανοιχτεί ποτέ.

«Δεν ήξερα αν ήταν κλεμμένα ή τα είχαν απορρίψει οπότε τα έβαλα σ’ ένα κουτί. Σκέφτηκα πως κάποιος πρέπει να το πει στην Τέιλορ. Στεναχωρήθηκα γιατί ξέρω πόσα σημαίνουν οι φανς της γι’ αυτή.» υποστήριξε η Κάιλι και τα πήγε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο υπεύθυνος του οποίου επικοινώνησε με την ομάδα της Σουίφτ. .

Η Πάολα Έρικσον (Paula Erickson), εκπρόσωπος της ποπ σταρ δήλωσε πως οι φάκελοι βρέθηκαν στα σκουπίδια κατά λάθος και η πιο πιθανή εξήγηση που μπορεί να δώσει είναι πως αντί να τα παραδώσουν στην Τέιλορ, τα πήγαν στο κέντρο ανακύκλωσης. Διευκρίνισε πως η περφόρμερ παίρνει χιλιάδες γράμματα κάθε μέρα κι αφού διαβαστούν, πηγαίνουν γι ανακύκλωση κι ευχαρίστησε το Κανάλι 2 που τους ενημέρωσε γι’ αυτό.

Κ.Π