Η Γκάγκα έπαθε καλλιτεχνικό "κοκομπλόκο"

14.03.2013
Προβλήματα έμπνευσης έχει η Γκάγκα που επηρεάζουν τόσο την περιοδεία της όσο και τα νέα της τραγούδια.

Προβλήματα έμπνευσης έχει η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) που επηρεάζουν τόσο την περιοδεία της όσο και τα νέα της τραγούδια.

Η τραγουδίστρια πέρασε δύσκολα αφού αναγκάστηκε να ακυρώσει όλη την περιοδεία της.

Η τραγουδίστρια τραυμάτισε το ισχίο της και οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Ευτυχώς η επέμβαση πήγε καλά και τώρα η Λέιντι Γκάγκα αναρρώνει.

Σύμφωνα με συνεργάτη της, η τραγουδίστρια έχει χαμηλό ηθικό και λέει συνεχώς στους φίλους της ότι έχει έχει τελειώσει η καλλιτεχνική της έμπνευση και δεν μπορεί να γράψει μουσική αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η δισκογραφική της την πιέζει ασφυκτικά να βγάλει νέα δουλειά και να συνεχίσει τις περιοδείες της καθώς την βλέπει ως “μηχανή που βγάζει χρήματα”.

Την ίδια στιγμή η ίδια νιώθει την ασφυκτική πίεση και παράλληλα της λείπει ο αγαπημένος της Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney), που μένει στο Σικάγο.

“Είναι ένα πραγματικό ερείπιο” εξομολογούνται όσοι βρίσκονται δίπλα της συμπληρώνοντας ότι έχει αρχίσει να χάνει την αυτοπεποίθησή της.

Η Λέιντι Γκάγκα έχει χάσει την έμπνευσή της και βασίζεται πολύ στα φάρμακα που της δίνουν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό της, γεγονός που της προκαλεί ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Η Γκάγκα παραμένει ιδιαίτερα σιωπηλή και ήσυχη μετά το ατύχημα που είχε. Πριν μπει στο χειρουργείο έστειλε μήνυμα στους φαν της μέσω Twitter για να τους ενημερώσει τι είχε συμβεί ενώ στη συνέχεια τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη.

Οι φαν της την υποστήριξαν πολύ εγκάρδια και η ίδια τους έγραψε ότι χάρη σε αυτούς κατάφερε να ξεπεράσει την εγχείριση.

“Σκέφτηκα ότι είμαι ζωντανή, ζω το όνειρό μου, αυτό δεν είναι παρά ένα σαμαράκι στο δρόμο. Είμαι ευγνώμων γιατί όλο αυτό είναι παροδικό για κάποιους και για άλλους όχι. Αλλάξατε τη ζωή μου και σας αγαπώ και είμαι περήφανη που είμαι μέρος της καθημερινότητάς σας. Αν μπορείτε εσείς, μπορώ κι εγώ και θα μείνουμε μαζί για να ξεπεράσουμε τα πάντα” έγραψε στους φαν της.

Σ.Κ.