Βγήκε από την εντατική ο Λιλ Γουέιν

19.03.2013
Ο 30χρονος ράπερ πέρασε πολύ δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο αλλα ευτυχώς τα νέα για την υγεία του είναι αισιόδοξα.

Ο Λιλ Γουέιν (Lil Wayne) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Cedars- Sinai αφότου τον βρήκε αναίσθητο στο δωμάτιο του ο σωματοφύλακας του κάποιες ώρες αργότερα. Ο 30χρονος ράπερ υπέφερε από πόνους στο στομάχι και πολλαπλούς σπασμούς εξαιτίας των οποίων έχασε τις αισθήσεις του και οι γιατροί τον οδήγησαν κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με το TMZ, υποψιάζονται πως προηγήθηκε υπερβολική δόση μιας κωδείνης που είναι γνωστή ως Purple Drank και το παρασκεύασμα έχει ως βασικό συστατικό ένα δυνατό σιρόπι για το βήχα. Όπως αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του Ντουέιν Μάικλ Κάρτερ Τζ. (Dwane Michael Carter Jr.) όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι καλύτερη ,βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται σε κανονικό δωμάτιο.

Εκεί τον επισκέφτηκαν ανάμεσα σε άλλους, η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και ο Ντρεικ (Drake) ενώ μία ομάδα από σωματοφύλακες είναι μονιμοι στην πόρτα για να τον προσέχουν ύστερα από εντολή του Γουέιν ο οποίος φοβήθηκε πάρα πολύ για τα χειρότερα και τουίταρε στους φανς του «Είμαι καλά. Ευχαριστώ για τις προσευχές και την αγάπη σας.»

Σημείωσε πως δεν είναι οι πρώτη φορά που παθαίνει σπαμούς και κρίσεις αφού είχε προηγηθεί ένα παρόμοιο περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας πτήσης του τον Οκτώβριο οπότε ίσως θα πρέπει να προσέξει τι ακριβώς πίνει κατα καιρούς...