Κώστας Αποστολάκης και Πέτρος Λαγούτης στο Altamira

27.03.2013
Αυτή την Τετάρτη το βράδυ λίγο πρίν τις 10:00 μ.μ. στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού στην Τσακάλωφ 36, μαζί με τον Κώστα Αποστολάκη και τον Πέτρο Λαγούτη περνάει μαζί σας μια ανεπανάληπτη βραδιά με παιχνίδι, γέλιο, μουσική και με γνωστές ατάκες και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

Αυτή την Τετάρτη το βράδυ λίγο πριν τις 10:00 μ.μ. στο γνωστό ethnic περιβάλλον του παλαιού νεοκλασικού του Altamira στην Τσακάλωφ 36, μαζί με τον Κώστα Αποστολάκη και τον Πέτρο Λαγούτη περνάει μαζί σας μια ανεπανάληπτη βραδιά με παιχνίδι, γέλιο, μουσική και με γνωστές ατάκες και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

Μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά πρωταγωνιστές όπως: η Ίλυα Λιβυκού, η Μάρω Κοντού, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Βασίλης Λογοθετίδης, ο Δημήτρης Χόρν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και τόσοι άλλοι και ταινίες όπως : Δεσποινίς ετών 39, Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα, Ζητείται ψεύτης, Κάλπικη λίρα , Μια ζωή την έχουμε, και πολλές άλλες αξέχαστες παλιές Ελληνικές ταινίες.

Όποιος ανακαλύψει τους περισσότερους αγαπημένους πρωταγωνιστές καθώς και τις ταινίες που βρίσκονται πίσω από τις ατάκες και τα τραγούδια που αποδίδονται ζωντανά από τους, κερδίζει πολλά!!!

Τους ηθοποιούς στο Altamira συνοδεύουν ζωντανά οι Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο και τη Νάσια Γκόφα στο τραγούδι.

ΤΙΜΗ ΠΟΤΟΥ ΑΠΟ 3,5 ΕΥΡΩ
ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΑΠΟ 14,5 ΕΥΡΩ
FINGER FOOD ΣΤΟ BAR 3,5 & 7 ΕΥΡΩ

Restaurant Altamira
Κολωνάκι Τηλ. : 210 3614695
Μαρούσι Τηλ. : 210 6128841

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα
μας στο facebook altamirarestaurantsfunclub
<https://www.facebook.com/AltamiraRestaurants>

και στο κανάλι μας στο youtube altamirarestaurants
<https://www.youtube.com/user/ALTAMIRARestaurants>