Μπράουν: "Είμαι αιώνια ευγνώμων στη Ριάνα"

27.03.2013
Ο 23χρονος σταρ ομολόγησε σε γνωστή αμερικάνιη εκπομπή πως δεν περίμενε ποτέ να τον συγωρέσει η Ριάνα για τον ξυλοδαρμό και βάζει το φωτοστέφανο για να κερδίσει συμπάθειες.

Σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά ενώ εκείνη βρίσκεται σε περιοδεία και οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα για την καταστροφή της υγείας της και οι φίλοι της τη συμβουλεύουν πως η επανασύνδεση τους είναι ένα μεγάλο λάθος.

Η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) είναι πάλι μαζί σε περίπτωση που έλειπες κάπου εκτός γης και δε σ’ έχουν ζαλίσει οι κίτρινες στήλες, τον έχει συγχωρέσει για τον άγριο ξυλοδαρμό του 2009 κι εκείνος προσπαθεί ν αποδείξει πως δεν είναι το τέρας που όλοι νομίζαμε όπως στην πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Secrest).

«Δεν ήξερα αν θα με συγχωρέσει ποτέ η Ριάνα. Απλά προσπαθούσα να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσα να είμαι όλα αυτά τα χρόνια και να της δείξω πόσο μετανιωμένος ήμουν και είμαι για ό,τι συνέβη. Εκείνη η περίοδος ήταν το χειρότερο κομμάτι της ζωής μου αλλά μου απέδειξε πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με συγχώρεσε. Θα της είμαι αιώνια ευγνώμων» δήλωσε ο 23χρονος τραγουδιστής.

Επιπλέον πρόσθεσε πως ήταν φθηνή δικαιολογία ότι ήταν μικρός και ανώριμος και η αιτία του κακού ήταν η αλαζονεία του και πως ήταν πολύ οξύθυμος εκείνη την περίοδο που νόμιζε ότι είχε όλο τον κόσμο στα χέρια του. Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Κ.Π