Αντέλ: 15.000 λίρες σε φλιπεράκια!

28.03.2013
H 25χρονη εκατομμυριούχος πια δεν εχει κανενα πρόβλημα να ξοδέψει μια περιουσία σε παιχνίδια για το τεράστιο σπίτι της στην Αγγλία.

Όσες περικοπές και να γίνουν στην Αντέλ (Adele) δεν υπάρχει περίπτωση να χρεοκοπήσει ποτέ αφού στο τέλος θα καταλήξει να έχει περισσότερα χρήματα από τη βασιλική οικογένεια. Αν λάβουμε υπόψη όλα τα ποσά που κερδίζει από τους δίσκους, τις συναυλίες και τα διαφημιστικά, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ζαλιστούμε από τα μηδενικά.

Η 25χρονη τραγουδίστρια γύρισε από το Los Angeles όπου βρισκόταν για να προετοιμαστεί για την εμφάνιση της στην τελετή απονομής των Όσκαρ αλλά και για λίγες διακοπές στη συνέχεια και φρόντισε να κάνει θεαματική την επιστροφή της.

Έδωσε λοιπόν, 15.000 λίρες για να αγοράσει 80’s ηλεκτρονικά παιχνίδια (Pac Man, δύο φλιπεράκια, Space Invaders) τα οποία γέμισαν τη βίλα της, αξίας δύο εκατομμυρίων λιρών στο Sussex και προσεχώς θα τοποθετηθούν σ’ ένα μεγάλο δωμάτιο αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτά. Αν συνεχίσει έτσι η μάμα του, ο (γιος της) Angelo απ’ ότι φαίνεται δε θα χρειάζεται να πηγαίνει στο λούνα παρκ…

Κ.Π