O Τζάστιν έχει σοκαριστεί από τις πωλήσεις του άλμπουμ του!

29.03.2013
Το καινούριο, πάρα πολύ καλό άλμπουμ του 32χρονου τραγουδιστή πουλάει τόσα πολλά αντίτυπα που τον άχει αφήσει άφωνο.

Ο καινούριος του δίσκος είναι μέσα στη μικρή λίστα με τους καλύτερους που έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες και ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timperlake) άργησε αλλά επιβεβαίωσε το ρητό του λαού «το καλό πράγμα αργεί να γίνει» αφού το 20/20 Experience εκτός από ποιότητα υπερέχει και σε ποσότητα…δολαρίων αφού πούλησε 968.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Είναι οι πιο υψηλές πωλήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στη σόλο καριέρα του για τις οποίες υπολογίζουν πως θα ξεπεράσουν κάθε ρεκόρ και μέχρι κι ο ίδιος δυσκολεύεται να το πιστέψει. «Whoa… Έχω μείνει άφωνος. Σοκαρισμένος. Οι αριθμοί ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Απλά ελπίζω αυτό το άλμπουμ να σας φτιάξει το καλοκαίρι… Μου έχετε φτιάξει ήδη το δικό μου.» έγραψε στο twitter ο 32χρονος τραγουδιστής.

Επίσης πρόσθεσε πως θ ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις για τους φανς του και ψάχνει τρόπο να δείξει με τον καλύτερο τρόπο την εκτίμηση του σε όλες τις κυρίες και τους κυρίους που τον στηρίζουν. Κι όσον αφορά την περιοδεία του, ο μάνατζερ του Τζόνι Ράιτ (Johnny Wright) δήλωσε πως θα ξεκινήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο αλλά δεν έχουν φτιάξει ακόμα το πρόγραμμα του. «Αυτό που ξέρω είναι πως θα ξεκινήσει από τη Βόρεια Αμερική. Τον Απρίλιο ή το Μάιο θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες για όλη την τουρνέ.» συμπλήρωσε ο Ράιτ.