Αλκοολικός και άστεγος ο αδερφός της Μαντόνα

01.04.2013
Σύμφωνα με τον αδερφό της 54χρονης τραγουδίστριας, η δισεκατομμυριούχος πια συγγενής του, τον αγνοεί και δεν ενδιαφέρεται για τα σοβαρά προβλήματα του.

Πριν λίγες μέρες, η Μαντόνα (Madonna) αναδείχτηκε η ποπ καλλιτέχνιδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής και η αξία της έχει φτάσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια παρ όλο που το κοινό της έχει απογοητευτεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας της περιοδείας «MDNA». Βέβαια αυτό δεν ισχύει για κανένα μέλος της οικογενείας της για τον αδερφό της ο οποίος δεν έχει ούτε ένα δολάριο στην τσέπη.

Ο αλκοολικός και άστεγος Άντονι Τσικόνε (Anthony Ciccone) μίλησε στην Daily Mail με τα χειρότερα λόγια για τη διάσημη αδερφή του η οποία δε νοιάζεται καθόλου γι’ αυτόν. «Δεν την ενδιαφέρει αν ζω ή αν έχω πεθάνει. Είναι στον κόσμο της. Δεν την αγάπησα ποτέ όπως κι εκείνη εμένα. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος αν πέθαινα από υποθερμία γιατί μετά δε θα χρειαζόταν να ανησυχούν πια.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον πρόσθεσε πως είναι άνθρωπος, ο χαρακτηρισμός «αλκοολικός» είναι απλά μια ταμπέλα που δεν του αρέσει καθόλου και το μόνο που θέλει είναι αγάπη και φροντίδα από την οικογένεια και τους φίλους.

Κ.Π