Η Μαντόνα επιστρέφει στο Μαλάουι!

02.04.2013
Η 54χρονη σταρ έχει πάρει από τη χώρα της Αφρικής, τον Ντέηβιντ και τη Μέρσι, οκτώ χρονών πλέον.

Η Μαντόνα (Madonna) πήρε τα υιοθετημένα της παιδιά και πήγαν στο Μαλάουι για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια. Η 54χρονη σταρ έχει πάρει από τη χώρα της Αφρικής, τον Ντέηβιντ (στη φωτογραφία το 2007) και τη Μέρσι, οκτώ χρονών.

Οπως γράφτηκε, δεν είχε ανακοινώσει την επίσκεψή της και πήγε με το ιδιωτικό της τζετ. Δεν ξέρει κανείς ακομη αν πήγε και με τα τέσσερα παιδιά της, δηλαδη και με την Λούρδη που είναι 16χρονών και τον Ρόκο που ειναι τώρα 12.

Οταν είχε θελήσει να υιοθετήσει τη Μέρσι, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα καθώς δεν πληρούσε την προϋποθεση να έχει μείνει στον τόπο δύο χρόνια πριν, αλλά εκείνη είχε υποσχεθεί ότι θα φέρνει τα παιδιά στην πατρίδα τους κάθε δύο-τρία χρόνια.

Δεν εχει γίνει σαφές αν η Μαντόνα είχε τώρα συνεννοηθεί με τον πατέρα του Ντέηβιντ και τη γιαγιά και τον θείο της Μέρσι, αν και εκείνοι δηλώνουν με τη πρώτη ευκαιρία ότι θέλουν απελπισμένα να βλέπουν τα παιδιά τους.

Ο θείος μάλιστα δήλωσε "Κανεις δε μου είχε πει γι αυτή την επίσκεψη της Μαντόνα. Ελπίζω να έχει φέρει τη Μέρσι, θέλουμε απεγνωσμένα να τη δούμε και ελπίχω να μας επιτραπεί".

Ε.Σ.