290.500 δολάρια για ένα άλμπουμ των Beatles!

02.04.2013
Ένας φανατικός θαυμαστής των Beatles έδωσε μια περιουσία για να κάνει δικό του ένα πολύτιμο αντίτυπο του «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band».

Πριν λίγους μήνες, το κολάζ που είχε φτιάξει ο εικαστικός Σερ Πίτερ Μπλέικ (Sir Peter Blake) για το θρυλικό άλμπουμ των Beatles, «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band» πωλήθηκε προς 50.000 λίρες. Τώρα ένα αντίτυπο του δίσκου το οποίο υπέγραψαν όλα τα μέλη της μπάντας το 1967, χρονιά που κυκλοφόρησε, μπήκε στην αρένα της δημοπρασίας με τιμή εκκίνησης 35.000 δολαρίων και προσγειώθηκε στα χέρια ενός κάτι παραπάνω από φανατικού γκρούπι από το Ντάλας.

Ο συγκεκριμένος κύριος έδωσε 290. 500 δολάρια για να το αποκτήσει αφήνοντας τους όλους άφωνους και σύμφωνα με το Hollywood Reporter κατέρριψε κάθε ρεκόρ αφού δεν έχει δοθεί ποτέ τόσο μεγάλο ποσό για παρόμοιο αντικείμενο.

Και μιλώντας για Σκαθάρια, σε περίπτωση που σου ξέφυγε, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul Mc Cartney) σχολίασε πρόσφατα όλη αυτή την παράνοια που πιάνει κατά καιρούς τραγουδιστές και μανατζερ να συγκρίνουν τα συγκροτήματα τους με τους Beatles και μας βρήκε σύμφωνους. «Με τιμάει πάρα πολύ όταν συμβαίνει αυτό. Αλλά σκέφτομαι επίσης και το εξής:Ακούστε κύριοι, δε μπορείτε να το λέτε αυτό. Και μην το λέτε γιατί είναι μάλλον η ταφόπλακα σας.» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο 70χρονος μουσικός και τραγουδιστής.

Κ.Π