Η Yasmin μάγεψε το Μέγαρο

24.04.2013
H σπουδαία ερμηνεύτρια της σεφαραδίτικης μουσικής, Yasmin Levy, επισκέφτηκε για τέταρτη φορά την χώρα μας και γοήτευσε τους παραβρισκόμενους στο κατάμεστο -sold out- Μέγαρο Μουσικής.

Ανεβαίνοντας στην σκηνή η Yasmin δήλωσε την αγάπη της και την επιρροή που άσκησε στην καλλιτεχνική πορεία της η Ελληνική μουσική και οι μεγάλοι ερμηνευτές της.

Στις αξιομνημόνευτες στιγμές τις βραδιάς ήταν η σύμπραξη με τον εξαιρετικό τραγουδιστή/συνθέτη Γιάννη Χαρούλη, όπου ερμήνευσαν μαζί τα τραγούδια ‘Me Voy’, ‘Una Noche Mas’, ‘Χειμωνανθός’ και ένα ‘άτιτλο’ παραδοσιακό.

Περιστοιχισμένη από μία πλειάδα εξαιρετικούς μουσικούς, ανάμεσα σε αυτούς και ο σύζυγός της, ερμήνευσε τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της ‘Libertad’ αλλά και από προηγούμενες δουλειές της, καθώς και κλασσικά, παραδοσιακά Ladino τραγούδια και τραγούδια της Μεσογείου.

Η Yasmin υπήρξε ιδιαίτερα επικοινωνιακή δίνοντας μία μικρή περιγραφή/μετάφραση του κάθε τραγουδιού που ερμήνευσε, και συνομίλησε με το κοινό της με πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό τρόπο. Το κοινό την αποχαιρέτησε με ενθουσιώδη χειροκροτήματα, μετά από μία συγκινητική διώρη εμφάνιση γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Μετά την συναυλία η Yasmin εμφανίστηκε στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής και υπέγραψε τα άλμπουμ της, φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με όλους τους παραβρισκόμενους. Ζεστή, οικεία, μοανδική…όπως όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες.