Νέο κομμάτι από τη Λίσι!

24.04.2013
Από το εντυπωσιακό ντεμπούτο της το 2010, το 'Catching a Tiger', η Λίσι (Lissie) έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο ταλαντούχες και αινιγματικές rock καλλιτέχνιδες των τελευταίων ετών.

Πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο της single 'Shameless' – το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου από την Columbia Records. Το πολύ-αναμενόμενο νέο της album θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο.

Με την κιθάρα ως βασικό όργανο και ένα μοναδικό attitude, το 'Shameless' είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι της σύγχρονης μουσικής ιστορίας και είναι αυτό που πρέπει για να γνωρίσει επιτυχία και διασημότητα τη σημερινή εποχή. Για μια ακόμα φορά βέβαια ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν τα φωνητικά της Lissie.

«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου η χειρότερη συμπεριφορά ανταμείβεται με μεγαλύτερη προσοχή, όπου η διασημότητα θεωρείται ταλέντο από μόνη της. Καταλαβαίνω τη γοητεία μιας εικόνας και μιας καλής ιστορίας αλλά μερικές φορές νιώθω σαν να μην υπάρχει περιεχόμενο. Όταν έγραψα το Shameless, αισθανόμουν ότι πολλές μαλακίες χωρίς ουσία είναι μέσα στα πράγματα», είπε η ίδια.

Τον προηγούμενο μήνα εμφανίστηκε στο SXSW Festival και πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα τραγουδήσει στο Bestival τον Σεπτέμβριο. Περισσότερες ανακοινώσεις για την περιοδεία της, τα festivals και για το album θα ακολουθήσουν σύντομα.

Δείτε το lyric video του “Shameless

http://www.lissie.com

https://www.facebook.com/lissiemusic

https://twitter.com/lissiemusic

youtube.com/lissievevo