Νέο σινγκλ από την Κέσα και ένα τρελό ριάλιτι!

24.04.2013
Πρεμιέρα σε λίγες μέρες...

Η παγκόσμια superstar, Κέσα (Ke$ha), θα κυκλοφορήσει το νέο της single “Crazy Kids” στο οποίο συμμετέχει ο will.i.am. Το τραγούδι το έγραψε η Ke$ha μαζί με τους will.i.am, Dr. Luke, Benny Blanco και Cirkut ενώ την παραγωγή την έκαναν οι Dr. Luke, Benny Blanco και Cirkut. Το τραγούδι μόλις παρουσιάστηκε στο ραδιόφωνο και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 30 Απριλίου. Ακούστε το εδώ

Το “Ke$ha: My Crazy Beautiful Life”, η σειρά του MTV για την Κέσα θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Η σειρά που γυρίστηκε από τον αδερφό της Lagan τα τελευταία δύο χρόνιο, θα δώσει την ευκαιρία στους τηλεθεατές να δουν την KeΚέσα ha με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Οι κάμερες την ακολούθησαν στο δράμα, την τρέλα και την ευφορία της επαγγελματικής και της προσωπικής της καριέρας ενώ ταυτόχρονα ηχογραφούσε το νέο της album και ταξίδευε σε όλο τον κόσμο. Θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Pitbull στις 23 Μαΐου από την Βοστόνη και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου στην Φλόριντα.

Η Κέσα κατέκτησε τον κόσμο με την κυκλοφορία του debut album της Animal το 2010. Εκείνη τη χρονιά ανακηρύχτηκε ως η Hot 100 Artist του Billboard και το smash debut single της “TiK ToK” ήταν το #1 τραγούδι στο Billboard Hot 100, ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις για το 2010 και ήταν το digital track με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο.

Το debut album της Animal έχει πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και η Κέσα $ha έχει 7 συνεχόμενα Top10 hits συμπεριλαμβανομένου των τεσσάρων #1 singles: "TiK ToK", "Your Love Is My Drug", "We R Who We R" και το πρόσφατο “Die Young”. Η Ke$ha πριν λίγο καιρό κέρδισε το βραβείο “That’s My Jam” στα NewNowNext Award Show του Logo για το “C’Mon”, το δεύτερο single από το δεύτερο album της, Warrior.

Η Κέσα έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο, πραγματοποιώντας πάνω από 200 live shows για την προώθηση του Animal και της επανακυκλοφορίας του ως Cannibal. Κέρδισε το MTV EMA στην κατηγορία Best New Act τον Νοέμβριο του 2010 και ήταν υποψήφια για 2 American Music Awards, 3 MTV VMA Awards και 6 Billboard Awards. Έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά τηλεοπτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου και των MTV Europe Music Awards, Much Music Awards (Καναδάς), Echo Awards (Γερμανία), X Factor (Αυστραλία), American Music Awards, Billboard Awards, American Idol, Saturday Night Live και The Today Show Summer Concert Series.

Έχει πάνω από 22 εκατομμύρια fans στο Facebook, πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Twitter και πάνω από 330 εκατομμύρια views στο VEVO. Έχει πουλήσει πάνω από 27 εκατομμύρια tracks και ringtones στην Αμερική μόνο και πάνω από 34,5 εκατομμύρια στον κόσμο μέχρι σήμερα. Η Ke$ha είναι μία διεθνής δύναμη, το Animal έγινε Χρυσό, Πλατινένιο ή πολύ-Πλατινένιο σε 15 αγορές (Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες) και ήταν το δημοφιλέστερο ντεμπούτο άλμπουμ σε πωλήσεις για διεθνή γυναίκα καλλιτέχνη το 2010 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Νοέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο μέσω της Touchstone Publishing. Το γεμάτο χρώμα περιοδικό/ λεύκωμα με τίτλο My Crazy Beautiful Life, ρίχνει φως στην ταραχώδη, ασταμάτητη ζωή και περιοδεία της Ke$ha και προσφέρει μια αποκλειστική ματιά στη δημιουργία του τελευταίου της album, Warrior. Επίσης στα τέλη του 2012,η Ke$ha ανακοίνωσε το Kesha Rose by Charles Albert, μια νέα σειρά κοσμημάτων που αντανακλά την ξεχωριστή προσωπικότητα της τραγουδίστριας σε όλη τη συλλογή. Η Ke$ha επίσης πρόσφατα ονομάστηκε η πρώτη παγκόσμια πρέσβειρα για την Humane Society International.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Website: www.keshasparty.com

Youtube channel: https://www.youtube.com/kesha

Vevo channel: http://vevo.com/artist/kesha

Facebook: www.facebook.com/kesha

Twitter: www.twitter.com/keshasuxx