Η Ριάνα χάλασε 8.000 δολάρια σε στρίπερ!

24.04.2013
H 25χρονη τραγουδίστρια έχει καινούρια στέκια και σκορπάει άπειρα χαρτονομίσματα...

Η Ριάνα (Rihanna) τώρα τελευταία έχει για στέκια strip club και είναι πολύ γενναιόδωρη με τις χορεύτριες γεμίζοντας πιο πολλά δολάρια απ’ ότι φαντάζεσαι στα γυμνασμένα τους κορμιά.

Η πρώτη της στάση ήταν το King of Diamonds στο Μαιάμι όπως σύμφωνα με κάποιες δηλώσεις κάποιου θαμώνα, έδωσε 8.000 στις στρίπερ ανάμεσα στις οποίες ήταν κι η Ρέμι Ρεντ (Remy Redd), μία από τις μεγαλύτερες σταρ τα στο χώρο. .

Η 25χρονη τραγουδίστρια είπε πως απλά πέρασε να δει πως οι κοπέλες χορεύουν με τη μουσική της και τελικά έκατσε δυόμισι ώρες διασκεδάζοντας σα να μην υπάρχει αύριο μαζί και με τη Κέιτι Πέρι (Katy Perry) Που ήρθε αργότερα και δεν ξέχασε να μοιραστεί τη χαρά της και με τους followers της στο twitter. «Χθες το βράδυ μια φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα! Πήγα να δώ τις χορεύτριες του K.O.D να χορεύουν για μένα στο strip τραγούδι που τους έφτιαξα!» έγραψε στο στατους της και έγινε πρωταγωνίστρια στις φαντασιώσεις κάποιων άλλων.

Επίσης την επόμενη μέρα επισκέφτηκε άλλο ένα στριπτιτζάδικο μετά τη συναυλία της στη Philips Arena και πόσταρε φωτογραφίες με τον εαυτό της να ποζάρει με τα λευκά τακούνια στιλέτο και να πετάει τους λογαριασμούς στον αέρα και να αφήνει δολάρια στα εσώρουχα των στρίπερ. Όχι δεν ξέρουμε τι λέει ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) για όλα αυτά.

Κ.Π