Η Μπιγιονσέ απαγόρευσε στους φωτογράφους να έρθουν στην περιοδεία της!

25.04.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια δε θα τ αντέξει να δει άλλες άσχημες φωτογραφίες της οπότε δε θα επιτρέψει σε πολλές φωτογραφικές μηχανές να την αποθανατίσουν.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) ξεκίνησε καινούριο πόλεμο με τους συναυλιακούς φωτογράφους ύστερα από τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από το Super Bowl μ’ εκείνη σε όχι και τόσο κολακευτικές πόζες και γκριμάτσες. Αυτή τη φορά δε θα τους κυνηγάει να της κατεβάσουν αλλά θα τους αποκλείσει εντελώς.

Η 31χρονη περφόρμερ αποφάσισε να τη βγάλει μόνο ένας φωτογράφος, στην περιοδεία της και απαγόρευσε την είσοδο σε όλους όσους θέλουν να τη φωτογραφήσουν με σκοπό να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες στα έντυπα και στο ίντερνετ.

Ο Φρανκ Μισελότα (Frank Midelotta) όπως είναι το όνομα του φωτογράφου, την ακολούθησε στις εμφανίσεις της στο Άμστερνταμ, Ζάγκρεμπ, Βελιγράδι και Μπρατισλάβα και θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστικότητα τον λήξεων στην υπόλοιπη τουρνέ γιατί όταν έχεις να κάνεις με ντίβα αλλάζουν τα πράγματα.

Να σου θυμίσουμε πως στα άλλα νέα, η Queen B θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο για τη διασκευή της στο "Back to Black" της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) γιατί όπως ισχυρίστηκε ο μπαμπάς της Αγγλίδας τραγουδίστριας δεν τους ζήτησαν την άδεια για το κομμάτι και δεν προσφέρει και τίποτα στο πρωτότυπο της κόρης του.

ps: Δώρο το άκρως καλοκαιρινό βίντεο της για την καμπάνια της H&M...

Κ.Π