1000Mods, Half Gramme οf Soma, Omega Monolith στο An

22.05.2013
Οι Κορίνθιοι stoner rockers 1000mods κλείνουν τη δεύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία τους με μια συναυλία στο An Club γιορτάζοντας ταυτόχρονα την επανέκδοση του "Super Van Vacation" σε έκδοση διπλού έγχρωμου βινυλίου

Οι Κορίνθιοι stoner rockers 1000mods κλείνουν τη δεύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία τους με μια συναυλία στο An Club την Παρασκευή 24 Μαϊου, γιορτάζοντας ταυτόχρονα την επανέκδοση του "Super Van Vacation" σε έκδοση διπλού έγχρωμου βινυλίου από την Catch The Soap Productions. Μαζί τους οι Half Gramme of Soma και οι Omega Monolith, με δύο από τις καλύτερες κυκλοφορίες για το 2013.

Λίγα λόγια για τις μπάντες:
Οι 1000mods είναι μία psychedelic/stoner rock μπάντα από το Χιλιομόδι της Κορίνθου. Δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2006 και έκτοτε μετράει στο ιστορικό της πάνω από 120 lives, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων με ονόματα όπως ο Brant Bjork, Colour Haze, Karma to Burn, My Sleeping Karma, Radio Moscow. H εμμονή τους με τον vintage εξοπλισμό, τον μεστό και βαρύ αναλογικό ήχο αλλά και η έντονη σκηνική τους παρουσία, είναι στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν.

Τον Οκτώβρη του 2010, τους αναλαμβάνει ο Billy Anderson, ο παραγωγός πίσω από θρυλικά άλμπουμ (Sleep, Melvins, Neurosis, Om, Los Natas, Orange Goblin κα), ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ τους με τίτλο "Super Van Vacation". Το φθινόπωρο του 2011, οι 1000mods πραγματοποιούν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, δίνοντας 25 συναυλίες σε 12 χώρες, με σκοπό την προώθηση του δίσκου, ενώ η δεύτερη εφόρμησή τους σε ξένα εδάφη τον περασμένο μόλις Απρίλιο, τους βρίσκει να εμφανίζονται στις σκηνές του σημαντικότατου Desert Fest σε Λονδίνο και Βερολίνο.

Ξεκινώντας στις αρχές του 2011, οι Half Gramme οf Soma επιχείρησαν το συνδυασμό του heavy rock ήχου με ποικιλία επιρροών καταλήγοντας στην κυκλοφορία του ντεμπούτου ομότιτλου album τους στις αρχές της χρονιάς και συνεχίζουν ενισχυμένοι με νέο αίμα σε φωνή και μπάσο ,νέο και παλιότερο υλικό και έτοιμοι για θορυβώδεις και έντονες live εμφανίσεις.

Μετά τις θορυβώδεις εμφανίσεις τους ανοίγοντας τις συναυλίες των Conan και Switchblade, οι Omega Monolith φορτώνουν τους ενισχυτές τους για τη σκηνή του An Club. Το instrumental post/doom/sludge duo θα παρουσιάσει και καινούργιο υλικό προερχόμενο κατευθείαν από το υπόγειο της Χαριλάου Τρικούπη. Στο live θα υπάρχει διαθέσιμο η περιορισμένη επανέκδοση της πρώτης τους κυκλοφορίας "Black Campaign" σε κασέτα.

Info
Που:Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Πότε: Παρασκευή 24 Μαϊου

www.anclub.gr

Είσοδος: €6

Πόρτες: 20.30

Έναρξη: 21.30