Η Κέσα ήπιε ...τα ούρα της

22.05.2013
Η 25χρονη περφόρμερ βγήκε στις τηλεοπτικές οθόνες κι αναστάτωσε τους γονείς με το νέο επεισόδιο του ριάλιτι για τη ζωή της.

Πριν ένα μήνα έκανε πρεμιέρα στο MTV το ριάλιτι της, "Kesha: My crazy beautiful life" και φαινόταν από την αρχή πως θα προκαλέσει διάφορα αρνητικά σχόλια, κάτι που έχει συνηθίσει η πρωταγωνίστρια του, Κέσα (Kesha) η οποία είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Η 25χρονη τραγουδίστρια εξόργισε το Parent Television Council ύστερα από την προβολή του καινούριου επεισοδίου στο οποίο πίνει τα ούρα της και θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό και το χαρακτήρισαν αηδιαστικό και πρόστυχο.

«Γιατί πρέπει να πληρώνουμε για τέτοια σκουπίδια απλά για να έχουμε πρόσβαση στο Discovery , το Disney ή το Golf channel; Είναι απαράδεκτο. Οι καταναλωτές δικαιούνται μία επιλογή. Πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε και να πληρώνουμε για τα κανάλια που θέλουμε να βλέπουμε…. Αλλά η καλωδιακή τηλεόραση δεν θα το επιτρέψει να συμβεί χωρίς μάχη.» ανέφερε το PTC και όσο για την 25χρονη τραγουδίστρια είχε πει πως το δοκίμασε γιατί είχε ακούσει μια φήμη πως είναι καλό για τον οργανισμό. Μάλιστα.

Κ.Π