Κι άλλο βιβλίο για τους One Direction

23.05.2013
Η πιο πλούσια μπάντα στην Αγγλία που έχει αναστατώσει την ποπάδικη βιομηχανία θα δει το πρώτο επίσημο βιλίο (και τέταρτο στη δειρά) για εκείνους στα βιβλιοπωλεία.

Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν τους (όπως εμείς) πρέπει να παραδεχτείς πως η μέχρι τώρα πορεία τους έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όνειρα που είχαν όταν βγήκαν από το X Factor. Το ντεμπούτο τους στην Αμερική ξεπέρασε σε πωλήσεις εκείνο των Beatles, έχουν παίξει στη Madison Square Garden στο Royal Variety Show, οι εμφανίσεις της περιοδείας τους είναι sold out, ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) εξέφρασε δημοσίως τον θαυμασμό του για εκείνους κι έχουν κερδίσει πολλά βραβεία.

Ύστερα από τρία βιβλία για το φαινόμενο One Direction, έρχεται το τέταρτο με τίτλο «Where We Are: Our Band, Our Story», κι όπως διευκρινίζει ο εκδότης του Χένρι Κόλινς (Henry Collins) είναι το μοναδικό επίσημο της μπάντας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες θα μιλάει για όλα αυτά τα ασύλληπτα πράγματα που έχει ζήσει η χρυσή πεντάδα μέχρι τώρα, τα μέρη που επισκέφτηκαν, τους θαυμαστές που έχουν γνωρίσει και για τα συναισθήματα τους για όλη αυτή την αναγνωσιμότητα ενώ θα περιέχει κι αποκλειστικές φωτογραφίες του συγκροτήματος.

Οι ζωές των Λούις, Χάρι, ο Λίαμ, Ζέιν και Νάιαλ θα βγουν στα ράφια στις 27 Αυγούστου και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες, τρεις μέρες δηλαδη πριν το ντοκιμαντέρ «1D: This Is Us» που είναι αφιερωμένο σ’ εκείνους προβληθεί στις μεγάλες οθόνες.

Κ.Π