Τζάστιν Μπίμπερ - με θάνατο απειλούνται οι καλεσμένοι του!

24.05.2013
Ο νεαρός ποπ σταρ κάνει τα πάντα για να μη δημοσιεύονται λεπτομέρειες της ζωής του στα Μέσα...

Ο Τζάστιν υποχρεώνει τους επισκέπτες του σπιτιού του να υπογράφουν συμβόλαιο εχεμύθειας με ρήτρα 5.000.000 εκατομμυρίων Ευρώ!

Οπως αποκάλυψε το TMZ o Τζάστιν έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να ετοιμάσουν αυτό το συμβόλαιο το οποίο είναι υποχρεωμένος να υπογράψει όποιος θέλει να περάσει την πόρτα της εντυπωσιακή βίλας του σταρ στην Καλιφόρνια.

Αυτό το συμβόλαιο απαγορεύει στους επισκέπτες να γράψουν στα blog τους, να Tweet-άρουν ή να βάλουν στο Instagram ή οποιοδήποτε άλλο Social Media οτιδήποτε από τα τεκταινόμενα εντός του σπιτιού.

Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό, αλλα το γεγονός ότι το συμφωνητικό αυτό έχει έναν ελαφρως απειλητικό τόνο, και μάλιστα προειδοποιεί τους επισκέπτες ότι το σπίτι είναι εν δυνάμει επικίνδυνο και δε θα έπρεπε να συμμετάσχεις σε κάποιο από τα πάρτι που διοργανώνονται εκεί, εκτός αν είσαι ιατρικώς καλά και επαρκώς γυμνασμένος!!! Οι κίνδυνοι -συνεχίζει-μπορεί να είναι μικρές ρατζουνιές ή καταστροφικοί τραυματισμοί, μέχρι και θάνατος!

Αναρωτιέται κανείς τι συμβαίνει πια σ αυτά τα πάρτι, αλλά και γιατί κάποιος θα δεχθεί τελικά να υπογράψει πριν εισέλθει στο σπίτι...

Ε.Σ.