Το χούφτωμα που εξόργισε τη Μπιγιονσέ

28.05.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια έφτασε πολύ κοντά στο κοινό της και μάλλον θα το σκεφτεί δεύτερη φορά σε επόμενη εμφάνιση της.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) γυρίζει τον κόσμο με την παγκόσμια περιοδεία της «Mrs Carter World Show» έχοντας ανοίξει βεντέτα με τους συναυλιακούς φωτογράφους ύστερα από την απόφαση της να επιτρέψει μόνο σε έναν να της βγάζει φωτογραφίες γιατί είχε απογοητευτεί από πολλές του Super Bowl που την έδειχναν σε όχι και τόσο κολακευτικές πόζες.

Χθες το βράδυ στη συναυλία της στην Κοπεγχάγη υπενθύμισε πως υπάρχουν όρια και στις αντιδράσεις του φανατικού κοινού και παραλίγο να μείνει μ’ έναν φαν λιγότερο. Ενώ η 31χρονη σταρ τραγουδούσε το «Irreplaceable», πλησίασε τους θαυμαστές της στην πρώτη σειρά και κάποιος απ αυτούς δεν έχασε ευκαιρία και … χούφτωσε έναν από τους πιο διάσημους πισινούς στον πλανήτη εξοργίζοντας φυσικά την κυρία Κάρτερ.

Εκείνη γύρισε προς το μέρος του σταματώντας το τραγούδι για λίγα δευτερόλεπτα λέγοντας του με έντονο ύφος «Θα σε διώξω αμέσως, εντάξει;» και συνέχισε κανονικά το σόου αφήνοντας τον τελικά στη θέση του. Εκείνος δε νομίζουμε να πτοήθηκε και πολύ κι ένας γνωστός μας από τα παλιά είναι μαζί του.

Κ.Π