Μαράια και Μινάζ φεύγουν από το American Idol

31.05.2013
Οι δύο τραγουδίστριες ανακοίνωσαν επίσημα πως εγκαταλείπουν το πλατό και θα της ακολουθήσει και το μόνο μέλος που ήταν σταθερό εδώ και χρόνια...

Οι δυο τους δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις από την αρχή του παιχνιδιού σε σημείο που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αν δεν έμπαιναν άλλοι στη μέση και δεν είπαν ούτε μία καλή κουβέντα δημοσίως η μία για την άλλη.

Ενώ κυκλοφορόν διάφορες φήμες περί επιστροφής της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), η Μαράια Κάρει (Mariah Carey) και η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) ανακοίνωσαν πως μετά μία σεζόν αποχωρούν από το τραπέζι των κριτών του American Idol για να επικεντρωθούν στη μουσική. Αν και ειδικά για τη δεύτερη, θα ήταν καλύτερα να είχε πάρει διαφορετική απόφαση.

«Ευχαριστώ το American Idol για την εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή! Δε θα το αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο! Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στη μουσική.» έγραψε στο twitter η Μινάζ και παράλληλα μάνατζερ της 43χρονης Μαράια που φέτος επέστρεψε με το Beautiful, έγραψε πως ετοιμάζεται για παγκόσμια περιοδεία αλλά και να εμφανιστεί στην καινούρια ταινία «Βutler».

Η φετινή σεζόν είχε τα χαμηλότερα νούμερα στην ιστορία των 12 χρόνων του talent show στον αμερικάνικο αέρα, το παλαιότερο μέλος της κριτικής επιτροπής ο Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson) δήλωσε πως δε θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν οπότε όλα είναι στον αέρα.

Κ.Π