Ακούστε ολοκαίνουρια Μπιγιονσέ

06.06.2013
Η 31χρονη Queen B αποκάλυψε κι άλλο καινούριο τραγούδι μέσα από την 3D ταινία κινουμένων σχεδίων "Epic" συνεζίχοντας το προσωπικό μουσικό σερί της το 2013.

Τη φετινή χρονιά, η αγαπημένη συνήθεια της Μπιγιονσέ (Beyonce) είναι να παρουσιάζει συνέχεια καινούρια τραγούδια όχι μέσα από κάποιο καινούριο άλμπουμ αλλά με άλλες αφορμές.

Στο διαφημιστικά σποτ της Pepsi για το Super Bowl παρουσίασε το Grown Woman, στο soundtrack του «Great Gatsby» υπήρχε η διασκευή του Back to Black της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) με τον Andre 3000, τραγούδησε πρώτη φορά το Standing on the sun στην καλοκαιρινή καμπάνια της H&M και το ερμήνευσε επίσης στην πρόσφατη συναυλία της στο Βέλγιο.

Και τώρα ήρθε κι άλλο. Η 31χρονη τραγουδίστρια εισέβαλλε και στα κινηματογραφικά πλατό δανείζοντας τη φωνή της στην βασίλισσα Τάρα από το τρισδιάστατο animation «Epic» του Κρις Γουέτζ (Εποχή των Παγετώνων) και τραγουδώντας το Rise Up που τώρα κυκλοφόρησε ολόκληρο στους ιντερνετικούς players.

Σημείωσε πως δίπλα της παίζουν οι Κρίστοφ Βαλτζ (Christoph Waltz),Τζέισον Σουντέικις (Jason Sudeikis) , Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) , Pitbull. (Πιτμπουλ), Τζος Χάτσερντσον (Josh Hutcerson), Κόλιν Φάρελ (Collin Farrel) και Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried ) έτσι για να ζαλιστείς από τα πολλά γνωστά ονόματα.

Κ.Π