Μπρίτνεϊ: Ο δίσκος μου θα σας σοκάρει!

18.06.2013
Η 31χρονη ποπ σταρ μίλησε για τα καινούρια της σχέδια και το πώς θα μας σοκάρει από το στούντιο...

Στο "Oh la la", το καινούριο τραγούδι για την δεύτερη κινηματογραφική συνέχεια των Smurfs, έχεις την εντύπωση πως είχε πιει ήλιον πριν το ηχογραφήσει αλλά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έχει καλύτερα σχέδια για το νέο της δίσκο όπως είπε στο On Air του Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest).

H 31χρονη τραγουδίστρια που προσπαθεί τα τελευταία δύο χρόνια να επανέλθει στην ποπ αυτοκρατορία που της είχε χαρίσει τον πριγκιπικό θρόνο, ετοιμάζει το όγδοο άλμπουμ της με παραγωγό τον Will.i.am των Black Eyed Peas και πειραματίζεται με διαφορετικούς ήχους με (κακό) σκοπό να μας σοκάρει.

«Ειμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο. Θέλω να προσεγγίζω αλλιώς αυτό το άλμπουμ και να κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα απ όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Έχει πολλές κιθάρες και νομίζω ότι ο θα προκαλέσει έκπληξη στον κόσμο. Θα έρθει και ο Γουίλιαμ Όρμπιτ (σ.σ παραγωγός την Μαντόνα) την επόμενη βδομάδα για να δουλέψουμε μαζί. Δεν έχω ξαναδουλέψει μαζί του και είμαι πολύ ενθουσιασμένη.» ανέφερε η Μπρίτνεϊ προσθέτοντας για το Oh la la πως το έκανε εξαιτίας των παιδιών της που τρελαίνονται για τα Στρουμφάκια. Η κλήση μας είναι σε αναμονή λοιπόν.

Κ.Π