Η Μάιλι Σάιρους είναι εθισμένη στη μαριχουάνα

19.06.2013
Η 21χρονη τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη που ζει στην Καλιφόρνια γιατί εκεί μπορεί να καπνίζει τα άλλα τσιγάρα χωρίς να είναι παράνομο κι έδωσε και μια συνέντευξη για να μας ενημερώσει για τον εθισμό της.

Η Μάιλι Σάιρους(Miley Cyrus) μπορεί να ψηφίστηκε από τους γονείς ως το χειρότερο πρότυπο προς μίμηση ξεπερνώντας και τη Λίντσει Λόχαν(Lindsay Lohan) αλλά δεν καταλαβαίνει το λόγο που πρέπει να κρύψει την αγάπη της για τη μαριχουάνα και όποτε βρεθεί ευκαιρία το φωνάζει και το λέει.

Αν θες κάποια στοιχεία, όταν έκλεισε τα 19 της έκαναν δώρο ένα spacecake με τον Μπομπ Μάρλει (Bob Marley) να τη χαιρετά και κάπνισε το «χόρτο του Θεού» σα να μην υπάρχει αύριο, το 2010 είχε στην κατοχή της την παράνομη ουσία Salvia και πριν λίγο καιρό ηχογράφησε με τον αρχηγό της μαριχουάνας, Σνουπ Λάιον (Snoop Lion)- πρώην Σνουπ Ντογκ (Snoop Dogg) το κομμάτι "Ashtrays and Heartbreaks" και δεν τους έβλεπε κανείς στο στούντιο απ τους καπνούς.

«Πιστεύω πως το αλκοόλ είναι πιο επικίνδυνο από τη μαριχουάνα. Ο κόσμος μπορεί να νευριάσει μ’ αυτό που λέω αλλά δε μ’ ενδιαφέρει. Έχω δει πολλούς ανθρώπους χα ξεφεύγουν εντελώς πίνοντας αλκοόλ αλλά δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο με το χόρτο. Από τη στιγμή που δεν είναι παράνομο, υπάρχουν πολύ πιο επικίνδυνα πράγματα.» δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Rolling Stone.

Όσο για την περιβόητη σχέση της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth), ενημέρωσε πως δε βγάζει ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ποτέ ,όλα είναι καλά μεταξύ τους και δε θέλει να μιλήσει παραπάνω για την προσωπική της ζωή. Οκ τώρα ησηχάσαμε.

Κ.Π