Έρχεται το Jumping Fish Festival 2013

26.06.2013
To Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars...Groups & Heroes είναι ο νέος μουσικός θεσμός που παρουσιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου από το Jumping Fish της COSMOTE.

To Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars...Groups & Heroes είναι ο νέος μουσικός θεσμός που παρουσιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου από το Jumping Fish της COSMOTE. Για πρώτη φορά, οι καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish της COSMOTE συναντούν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων καταξιωμένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Στο Jumping Fish Festival 2013 όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους δημιουργούς, ερμηνευτές, τραγουδοποιούς και τα συγκροτήματα που έχει ανακαλύψει και στηρίξει το Jumping Fish: Rous, George Gaudy, His Majesty The King of Spain, Los Mujeros και Minor Project.

Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί «ήρωες» τους, Πάνος Μουζουράκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, Νικήτας Κλιντ και guest καλεμένο τον Κωστή Μαραβέγια για να ανταλλάξουν τα τραγούδια τους σε έναν πρωτότυπο και μελωδικό διάλογο.

Το Jumping Fish Festival 2013 αγκαλιάζει τους καλλιτέχνες του αύριο στηρίζοντας τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Για περισσότερες πληροφορίες, αποκλειστικότητες και πολλά νέα σχετικά με το Jumping Fish Festival, επισκεφτείτε το www.jumpingfish.gr.

ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ:
23:15 - 00:15 Rous & George Gaudy feat. Πάνος Μουζουράκης

22:05 - 22:55 Minor Project feat. Κωστής Μαραβέγιας

21:00 - 21:45 His Majesty The King Of Spain feat. Φοίβος Δεληβοριάς

20:00 - 20:40 Los Mujeros feat. Νικήτας Κλιντ

Info

Που:Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Πότε: Πέμπτη 4 Ιουλίου

Είσοδος ελεύθερη