Πόσα τσεπώνουν οι Γκάγκα και Μπιγιονσέ;

27.06.2013
Οι δύο μεγαλύτερες σταρ στη μουσική αυτή τη στιγμή είναι στις υψηλές θέσεις με εκείνους που έχουν κερδίσει τα περισσότερα χρήματα μέχρι τώρα.

Η καινούρια λίστα του Forbes με τους δέκα πιο ισχυρούς καλλιτέχνες στη μουσική δεν προκαλεί καμία έκπληξη κι έχει τους γνωστούς θαμώνες σε όλες τις θέσεις. Την πρωτιά κατέκτησε ενώ αναρρώνει από το χειρουργείο, η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) η οποία σ’ ένα μήνα μάζεψε 168 εκατομμύρια δολάρια από την «Born this way»περιοδεία της και την χαιρετούν με mentions και tags πάνω από 58 εκατομμύρια little monsters στο facebook και άλλοι 39 στο twitter.

Στην επόμενη θέση τερμάτισε φυσικά η Μπιγιονσέ (Beyonce) που βρίσκεται πλέον όπου και να κοιτάξεις κερδίζοντας για κάθε συναυλία της τουρνέ της « Mrs Carter Show» 2 εκατομμύρια δολάρια. Τη χρυσή τριάδα κλεινει η Μαντόνα (Madonna) με 305 εκατομμύρια δολάρια και την πιο εμπορική tour απ’ όλους παρ’ όλο που απογοήτευσε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θαυμαστών της.

Δεν θα έλειπε από τη λίστα και συγκεκριμένα από την τέταρτη θέση η αγαπημένη των φολκάδων Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ενώ έκπληξη προκάλεσαν οι Bon Jovi που την ακολουθούν και άφησαν να τους βλέπουν από μακριά τα «σίγουρα χαρτιά» Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και Κέιτι Πέρι(Katy Perry).

Ολόκληρη η δεκάδα:

1. Lady GaGa

2. Beyonce Knowles

3. Madonna

4. Taylor Swift

5. Bon Jovi

6. Justin Bieber

7. Jennifer Lopez

8. Rihanna

9. Coldplay

10. Katy Perry

K.Π