Βία και παράνοια στο νέο πρότζεκτ της Μαντόνα

27.06.2013
Η Βασίλισσα σκοτώνει και σκοτώνεται.

Η Μαντόνα (Madonna) για άλλη μια φορά κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: προκαλεί. Το τρέιλερ του «Secret Project» μόλις κυκλοφόρησε. Στο νέο βίντεο πρωταγωνιστούν το σεξ, η βία και η παράνοια, ενώ τη φωτογραφία υπογράφει ο Στίβεν Κλάιν (Steven Klein), ο αγαπημένος φωτογράφος του ζεύγους Πιτ-Τζολί.

Στο «σκοτεινό» τρειλερ η 54χρονη ανάμεσα στα άλλα πυροβολεί στο κεφάλι έναν άνδρα, που μοιάζει με τον νεαρό σύντροφό της, Μπραϊμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat).

Σε μία άλλη σκηνή, βλέπουμε τέσσερεις ημίγυμνους άνδρες να χτυπούν βίαια στο πάτωμα κάποιον, ενώ η Βασίλισσα της Ποπ με μία μάσκα κάνει βίαιες κινήσεις σε ένα άλλο δωμάτιο, πριν την σύρουν οι αστυνομικοί σε κάποιο σκοτεινό διάδρομο... Πρυροβολισμοί, θάνατοι, ασπρόμαυρο σκηνικό, κάποιος χορευτής μπαλέτου, δωμάτιο γεμάτο πτώματα και θάνατοι. Αυτά θα δειτε σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και τον Τύπο.

Παρά τις αντιδράσεις για το νέο της τρέιλερ ότι υπερασπίζεται τη χρήση ένοπλης βίας, η Μαντόνα υπεραμύνεται του βίντεο λέγοντας πως «Θα ήταν να σαν να ζητάμε από τους ανθρώπους να μην έχουν όπλα σε ταινίες δράσης. Το πράγμα είναι απλό. Δεν σκοτώνουν τα όπλα τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι σκοτώνουν τους ανθρώπους».

Ε.Σ.