Μπιγιονσέ: Η κόρη μου είναι θαυμάστρια μου!

28.06.2013
Η 31χρονη σύζυγος του Τζέι Ζ (Jay Z) απέκτησε μία ακόμη φαν που μετράει λίγους μήνες ζωής.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) είναι όπου και να κοιτάξεις. Στις αφίσες της H&M στους δρόμους και στα μαγαζιά, στις ταινίες που έρχονται προσεχώς με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Epic», στις λίστες του Forbes, στις σκηνές και τα στάδια λόγω της περιοδείας της « Mrs Carter show».

Ανάμεσα στις ιδιότητες της είναι κι εκείνη της μαμάς άσχετα αν δεν την φαντάζεσαι σαν την κοινή θνητή μέσα στο σπίτι. Η 31χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο The Project μίλησε για την 17 μηνών κόρη της Μπλου Άιβι (Blue Ivy) η οποία αρχίζει και καταλαβαίνει τι ακριβώς κάνει η μαμά της και είναι φαν της.

«Της έδειξα κάποιες σκηνές από το "Epic". Είναι ακόμα μικρή οπότε κάτι θα της τραβήξει την προσοχή για 20 λεπτά περίπου αλλά τα είδε όλα. Η αντίδραση της ήταν σαν να λέει « Αυτή είσαι εσύ!» οπότε νομίζω πως αρχίζει να καταλαβαίνει και φάνηκε να την ενθουσίασε.» ανέφερε η Queen B.

Όμως η ίδια δεν έχει κανέναν ενθουσιασμό και της φαίνεται παράξενο όταν ακούει τον εαυτό της να μιλάει κι ειδικά σ’ ένα animation που όπως λέει ακούγεται η τρελή φωνή της να βγαίνει από την πολύ όμορφη και βασιλική γυναικεία φιγούρα του "Epic".

Κ.Π