Φαντάζεσαι να σε σήκωνε στον πίνακα ο Τζάγκερ;

01.07.2013
0 69χρονος τραγουδιστής για καλή μας τύχη δεν ακολούθησε κάποιο από τα επαγγέλματα που σκεφτόνταν όταν ήταν πιο μικρός άσχετα αν είχαμε μια περιέργεια πώς θα ήταν να τον είχαμε και καθηγητή.

Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με αμέτρητες φωτογραφίες του Glastonbury και μιας πιάνει μια μικρή σύγχυση που δεν ήμασταν γι’ άλλη μια χρονιά στο κοινό. Εκεί headliners ήταν οι Rolling Stones μ ‘ένα δίωρο σετ και λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή, ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) έδωσε μια μικρή συνέντευξη στο BBC Radio Four για το τι θα γινόταν αν δεν τον είχαμε ροκάδικο είδωλο αλλά στην έδρα της τάξης μας.

«Θα μ’ άρεσε να ήμουν καθηγητής σε σχολείο και υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που είχα σκεφτεί πως θα γίνω όπως πολιτικός και δημοσιογράφος. Είναι όλα αυτά τα πράγματα που σκέφτεσαι όταν είσαι έφηβος και πως θα μπορούσες να έχεις κάνει στη ζωή σου αλλά είναι μάταιο. Δεν έχω μετανιώσει για καμία έλλειψη ελέγχου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με ό,τι έχω καταφέρει.» δήλωσε ο 69χρονος frontman και για καλή μας τύχη παρέμεινε πιστός στη μουσική.

Επίσης συμπλήρωσε πως προφανώς όλοι θα ήθελαν να έχουν κάνει περισσότερα πράγματα στη ζωή τους και μπορεί να έχει λιγότερες απαιτήσεις να είσαι ροκ τραγουδιστής αλλά κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.
Για το τέλος όταν τον ρώτησαν πώς γίνεται οι Stones παραμένουν τόσο επιτυχημένοι, απάντησε ότι όλα οφείλονται στο γεγονός πως δεν είναι μονοδιάστατοι και είναι πάντα ανοιχτοί σε διαφορετικά πράγματα.

Κ.Π