Ακούστε το πρώτο σινγκλ από νέο Moby

02.07.2013
Ο αγαπημένος παραγωγός, μουσικός, τραγουδιστής, στιχουργός έχει έτοιμο τον καινούριο δίσκο και μόλις επιστρέψουμε απο διακοπές θα είναι στα ράφια.

Ο Moby είναι από τις περιπτώσεις των καλλιτεχνών που δύσκολα μπορείς να είσαι αντικειμενικός όταν ξεκινάς να μιλήσεις για εκείνον. Ύστερα από τόσα χρόνια στη μουσική παραμένει προσγειωμένος και πάντα εμπνευσμένος χωρίς να έχει ξεπουληθεί κάνοντας αρπαχτές.

Επίσης πρόσφατα τον παραδεχτήκαμε λόγω της δημιουργίας του Mobygratis, μιας υπηρεσίας με 150 τραγούδια του διαθέσιμα δωρεάν για νέους κινηματογραφιστές που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν δικαιώματα για τις μουσικές των ταινιών τους. Όμως το θέμα μας σήμερα είναι άλλο.

Ο 47χρονος μουσικός και παραγωγός ετοίμασε το καινούριο του άλμπουμ «Innocents» το οποίο θα κυκλοφορήσει 30 Σεπτεμβρίου , έχει 12 κομμάτια και μόλις αποκάλυψε το «A case for shame», το πρώτο σινγκλ με την Κολντ Σπερκς (Cold Sperks) στα φωνητικά.

«Περνάω το πιο πολύ χρόνο μόνος στο στούντιο οπότε για τη δημιουργία του Innocents μου φάνηκε καλή ιδέα να συμπεριλάβω κι άλλους. Η συνεργασία μου με όλους αυτούς του καλλιτέχνες με βοήθησε να φτιάξω ένα δίσκο για τον οποίο θα είμαι υπερήφανος και το να δουλεύω μ’ αυτό τον τρόπο μου έδωσε μία αίσθηση κοινωνικότητας.» δήλωσε.

Εκτός από την Σπερκς, συμμετέχουν κι άλλοι ωραίοι κύριοι και κυρίες όπως ο Γουέιν Κόιν (Wayne Coyne) των Flaming Lips, ο Μαρκ Λάνεγκαν (Mark Lanegan), ο Νταμιέν Τζεράντο (Damien Jurado), η Skylar Grey και η Ιγιαννγκ Μπάσει (Inyang Bassey).

Κ.Π