Η Σακίρα σε πόλεμο με τον πρώην της

03.07.2013
Η 32χρονη ποπ σταρ είναι στα δικαστήρια με τον Αντόνιο Ντε Λα Ρουά ο οποίος προσπαθεί να διεκδικήσει περισσότερα λεφτά.

Είναι πλέον μαμά ενός αγοριού με τ’ όνομα Μίλαν (Milan), κοιμάται δίπλα σ’ έναν από τους πιο πετυχημένος και καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της με τα χρώματα της Barcelona, έχει τους πιο διάσημους λατίνικους γοφούς στη μουσική.

Η Σακίρα (Shakira) μπορεί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον Πικέ (Pique) αλλά έχει ακόμα εκκρεμότητες με τον πρώη της Αντόνιο Ντε Λα Ρούα (Antonio De La Rua) με τον οποίο βρίσκονται σε δικαστικό πόλεμο.

Ο τελευταίος της που όπως λέει ήταν και σύμβουλος της ζητάει 250 εκατομμύρια δολάρια ύστερα από 10 χρόνια σχέσης και ισχυρίζεται πως είχαν κάνει μία προφορική οικονομική συμφωνία το 2004 που εμπλέκει τον ίδιο στα έσοδα της και στις επιχειρήσεις της.

Η 32χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε τα email που είχαν ανταλάξει το 2011 προκειμένου ν’ αποδέιξει πως ό,τι λέει ο Αντόνιο δεν ισχύει και αναφέρει πως δεν είναι συνέταιρος του σε καμία εταιρία κι επίσης συνέταξαν ένα σύμφωνο συμβίωσης το 2006.

Το έγγραφο λέει ξεκάθαρα τι θα συμβεί με τα οικονομικά τους όταν το χευγα΄ρι χωρίσει και απο κοινού αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό λογαριασμό στην τράπεζα με 10.000 δολάρια τα οποία θα μοιράζονταν μετά τον χωρισμό τους. Η δίκη θα συνεχιστεί οπότε είαμστε σε αναμονή...

Κ.Π