Hytra - Φαγητό και ποτό στην ταράτσα της Στέγης

03.07.2013
Η Hytra, εκπροσωπώντας τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, ανανεώνεται συνεχώς στην ταράτσα της Στέγης.

Η Hytra, εκπροσωπώντας τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, ανανεώνεται συνεχώς στην ταράτσα της Στέγης.

Η ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα της Hytra βρίσκεται πλέον στα χέρια μιας δυναμικής ομάδας: Νίκος Καραθάνος, Χρύσανθος Καραμολέγκος και Δημήτρης Δημητριάδης, τρεις σεφ που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη και την αναγέννηση της ελληνικής κουζίνας με σημείο αναφοράς τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.

Το βασικό χαρακτηριστικό της συνεργασίας των τριών σεφ είναι ο συγκερασμός εμπειριών, ταλέντων και οραμάτων που οδηγεί στην περαιτέρω εξέλιξη της Ελληνικής κουζίνας: παρελθόν, παρόν και μέλλον. Το γκουρμέ μενού συνυπάρχει με απλές ελληνικές συνταγές, βασισμένες σε παραδοσιακά προϊόντα.

Όσοι επισκεφθούν τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών (Λ. Συγγρού 107) θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την γαστρονομική εμπειρία της προτίμησής τους έτσι ώστε να απολαύσουν και να «ζήσουν» την εμπειρία της Hytra: ως Hytra Gourmet, ως Hytra Απλά ή ως Hytra Bar.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών, η Hytra προσφέρει στο κοινό φαγητό υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, ενώ όσοι την επισκεφθούν θα μπορέσουν να επιλέξουν από την πλούσια λίστα cocktails ή τη λίστα διακεκριμένων ελληνικών κρασιών συνοδευόμενα, φυσικά, από την θέα 360 μοιρών στην πόλη.

Hytra
Τηλ. κρατήσεων: 2177071118 & 210 3316767
Ανοικτά κάθε βράδυ εκτός Δευτέρας.
http://www.hytra.gr