Ο Τζάστιν ξεσαλώνει με γυμνά μοντέλα

04.07.2013
Ο 32χρονος ποπ σταρ και ο "σωστός Τζάστιν" σόκαρε το You Tube με το νέο του βίντεο

Τον προηγούμενο μήνα το βίντεο κλιπ του Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) για το κομμάτι «Blurred Lines» κατέβηκε από το Youtube γιατί θεώρησαν προκλητικό το θέαμα των τριών γυμνών μοντέλων ανάμεσα στον Ρόμπιν. Τώρα ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) για να εκνευρίσει περισσότερο τη βιντεάδικη υπηρεσία, έκανε κάτι παρόμοιο.

Ο 32χρονος τραγουδιστής ανέβασε το καινούριο κλιπ του τρίτου σινγκλ από τον τελευταίο του δίσκου “20/20 Experience” ‘όπου πρωταγωνίστριες είναι τρεις γυναίκες με μόνο ρούχο(περίπου) πάνω τους τα χρωματιστά στρινγκ τους, είχε cameo εμφάνιση του Τίμπαλαντ(Timbaland) και φυσικά απαγορεύτηκε λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του. .

Και ο αριθμός τρία συνεχίζεται αφού τόσοι είναι και οι σκηνοθέτες του "Tunnel Vision", ακούν στα ονόματα των Τζόναθαν Κράβεν (Jonathan Craven) , Σάιμον ΜακΛουγκλιν (Simon McLouglin) και Τζεφ Νίκολας (Jeff Nicholas) κι αν σου θυμίζει εκείνο του πρώτου, είναι ο γιος του γνωστού παραγωγού του «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες» ,Γουές Κράβεν (Wes Craven). Όσο για την άτυπη σχέση του Τζάστιν με τον κύριο στην πρώτη παράγραφο, πολλοί παρομοίασαν το ύφος των καινούριων τραγουδιών του συζύγου της Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) με το δικό soul/pop στυλ.

Κ.Π