Στη φυλακή ο 50 Cent;

04.07.2013
Ο 37χρονος ράπερ δεν έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει γνώμη στους δικαστές ύστερα από το πρόσφατο περιστατικό με πρώην κοπέλα του.

Ο 50 Cent έχασε εντελώς τον έλεγχο στην τελευταία του συνάντηση με τη μητέρα του δεύτερου παιδιού του για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια και αρχίζει να ετοιμάζεται για τα σίδερα που είναι για τους λεβέντες.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ο 37χρονος ράπερ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων και πρόστιμο 53.100 δολαρίων με τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας και βανδαλισμού λόγω του ξυλοδαρμού της πρώην κοπέλας του με τη οποία είχαν τρία χρόνια σχέση και της καταστροφής της περιουσίας της.

Η αστυνομία δέχθηκαν κλήση από ένα σπίτι στην Τoluca Lake της California όπου το θύμα ήταν κλειδωμένο στην κρεβατοκάμαρα της ύστερα από έναν πολύ έντοο καυγά με τον Κέρτις Τζάκσον (Curtis Jackson III) όπως είναι το πραγματικό όνομα του δράστη.

Ο τελευταίος έσπασε την πόρτα, άρχισε να τη χτυπάει και στη συνέχεια διέλυσε πολυελαίους, έπιπλα, μία τηλεόραση και ένα προτατίφ κι έλειπε όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο χώρο. Η δίκη θα γίνει 22 Ιουλίου και το περιστατικό επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο 50 Cent απέκτησε παιδί με άλλη γυναίκα ενώ μέχρι τώρα ήταν γνωστό πως ήταν μπαμπάς μόνο ενός αγοριού με μητέρα τη Σανίκα Τόμπκινς (Sanika Tompkins).

Κ.Π