Ποια είναι η 16χρονη που έγινε παραγωγός του Τζέι Ζ;

08.07.2013
Ο 43χρονος ράπερ και παραγωγός μπορεί να έχει όποιο διάσημο θέλει στο στούντιο του αλλά έδωσε την ευκαιρία σε μία πολύ μικρότερη και πιο άγνωστη από τη λίστα των καλεσμένων του.

Είναι ένας από τους εμπορικότερους και πιο ισχυρούς παραγωγούς στη χιπ χοπ αυτοκρατορία αυτή τη στιγμή, έχει υπο την προστασία του τους μεγάλους σταρ, μάλλον είναι λίγο δύσκολο να μετρήσει όλα τα χρήματα που κερδίζει από τη μουσική και τις επιχειρήσεις του και ό,τι αγγίζει κατευθείαν γίνεται χρυσός.

Κι όμως ο Τζέι Ζ (Jay Z) προσέλαβε στην ομάδα του καινούριου του δίσκου “Magna Carta Holy Grail” μία δεκαεξάχρονη κοπέλα για να κάνει παραγωγή σ’ ένα τραγούδι του. Πρόκειται για την Έμπονι Οσανραιντ (Ebony Oshunrinde) η οποία γνώριζε τον φίλο του Τράβις Σκοτ (Travis Scott) και του είχε στείλει ένα ρεγκε μπιτ που έφτιαξε απλά για να της πει μια γνώμη.

Εκείνος τελικά το έδωσε στον σύζυγο της Μπιγιονσέ (Beyonce) ο οποίος το χρησιμοποίησε σ’ ένα τραγούδι και η Έμπονι –γνωστή και ως Wondargurl- είναι στα credits του άλμπουμ δίπλα σε ονόματα όπως του Τίμπαλαντ (Timbaland) και του Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake).

«Είναι τέλειο συναίσθημα και μ’ αυτό τον τρόπο θέλω να δείξω στα νέα παιδιά ότι μπορούν να καταφέρουν ό,τι θέλουν. Ο Τράβις μου έστειλε πως θα μου αλλάξει τη ζωή και τώρα πολλοί περισσότεροι θέλουν να δουλέψουν μαζί μου.» δήλωσε η καινούρια συνεργάτης του 43χρονου ράπερ.

Κ.Π