Συνέλαβαν φαν της Πινκ για απειλή βόμβας!

08.07.2013
Ένας φανατικός θαυμαστής της 32χρονης τραγουδίστριας παραλίγο να καταλήξει στο αυτόφωρο ύστερα από παρεξήγηση του στάτους του σε social media.

Ένα tweet έφερε την καταστροφή. Η Πινκ (Pink) εμφανίστηκε χθες βράδυ στο Rod Laver Arena της Μελβούρνηςκαι ένας 16χρονος θαυμαστής της ενώ βροσκόταν στο δρόμο για τη συναυλία έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter «Pink I’m ready with my Bomb. Time to blowup.» υπονοώντας το γνωστό τραγούδι της, "Timebomb".

Σύμφωνα με το Billboard , το προσωπικό του χώρου όπου γινόταν το live δεν το πήρε γι αστείο και θεώρησαν πως το παιδί όντως έφερνε μαζί του μία βόμβα οπότε το εντόπισαν και το συνέλαβαν με αποτέλεσμα να μη δει ποτέ την αγαπημένη του τραγουδίστρια στη σκηνή.

Η αδερφή του αγοριού δήλωσε στη Herald Sun πως ο τελευταίος ταξίδεψε από το Warrnambool μόνο και μόνο για τη συναυλία και εκτός του ότι την έχασε εξαιτίας του περιστατικού, οι γονείς του έκαναν τρίωρο ταξίδι για να έρθουν να τον παραλάβουν.

«Πιστεύουμε ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά λόγω του τρόπου που του φέρθηκαν. Τον άρπαξαν, τον έριξαν κάτω και του έβαλαν χειροπέδες με τη βία. Νομίζαμε ότι είχε σκοτωθεί, ότι έπρεπε να εγγυηθούμε γι' αυτόν…. δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε όταν μας κάλεσαν να πάμε εκεί τα μεσάνυχτα. Έγραψε αυτό το στάτους αναφερόμενος στο Timebomb και ξέχασε να βάλει μπροστά το Time. Είμαστε μία τίμια οικογένεια και δεν έχουμε βόμβες και παρόμοια υλικά σπίτι μας. Δεν είμαστε τρομοκράτες και δε θέλουμε να νομίζει ο κόσμος κάτι τέτοιο.» συμπλήρωσε απογοητευμένη.

K.Π