O 50 Cent κακοποίησε και το γιο του

09.07.2013
Ο 38χρονος ράπερ άσκησε ψυχολογική βία στο γιο του Μαρκίζ στέλνοντας μηνύματα σα να απευθύνεται στο χειρότερο του εχθρό.

Ο 50 Cent δεν είναι καθόλου καλά τελευταία και ίσως να μην ήταν ποτέ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Πριν λίγες μέρες λέγαμε πως χτύπησε την πρώην κοπέλα του με την οποία είχε παιδί και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και καταστροφή περιουσίας αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης 5 χρόνων.

Ο 38χρονος ράπερ συμπεριφέρεται βίαια και στο πρώτο το του παιδί της πρώην γυναίκας του Σανίκα Τόμκινς (Saniqua Tomkins) που χώρισε γιατί ισχυριζόταν πως τον απατούσε και μέχρι πρόσφατα προσπαθούσε να διεκδικήσει την κηδεμονία του.

Το RadarOnline δημοσίευσε μηνύματα που έστειλε ο Κέρτις Τζάκσον (Curtis Jackson) -όπως είναι το πραγματικό του όνομα του- στον 16χρονο γιο του Μαρκίζ (Marquise) τα οποία είναι γεμάτα πολλές βρισιές("sh*t head’", "motherf***er", "f***ing stupid") , απειλές ("f*** you stop texting me" ) και του ζητάει μέχρι και τεστ DNA για να διαπιστώσει αν όντως είναι ο πατέρας του.

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα που ο 50 Cent πήγε σπίτι του και ο Μαρκίζ δε βγήκε από το δωμάτιο για να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και ανάμεσα σ’ όλα τα ανεκδιήγητα sms ήταν κι αυτά που του έλεγε πως δεν έχει πια γιο , να σβήσει αμέσως το νούμερο του και πως το μόνο που θέλει είναι δώρα όπως και η αχάριστη αδερφή του.

«Αν νιώθεις έτσι καλώς. Δεν δίνω σημασία στα δώρα αλλά η σκέψη είναι αυτή που μετράει πιο πολύ και να θυμάσαι ότι τα λεφτά δεν είναι τα πάντα στη ζωή.» του απάντησε ο μικρός Μαρκίζ ύστερα από όλα αυτά αποστομώνοντας τον. Όσο για το κινητό, εξακριβώθηκε πως ανήκει στην εταιρία του μπαμπά τους G Unit Touring οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ταυτότητα του αποστολέα.

Κ.Π