Ποιος ξάπλωσε την Πάμελα και έγδυσε τη Τζολί;

09.07.2013
Βρίσκεται στη λίστα των best-sellers των εκδόσεων TASCHEN και η εισαγωγική του φωτογραφία είναι η αστεράτη ... Πάμελα Άντερσον γυμνή! Το λεύκωμα «LaChapelle Heaven to Hell» είναι ο τρίτος τόμος της εκπληκτικής τριλογίας, που ξεκίνησε με το «LaChapelle Land» (1996), συνέχισε με το περίφημο «Hotel LaChapelle» (1999), και κατέληξε στην... εικονιζόμενη Πάμελα από τον παράδεισο στην κόλαση! Ο διάσημος Αμερικανός φωτογράφος Ντέιβιντ Λασαπέλ (David LaChapelle) - γνωστός και ως ο Φελίνι της φωτογραφίας - κινείται σε μια κιτς-ποπ-σουρεαλιστική Νέα Υόρκη και αιχμαλωτίζει με το φακό του διάσημους τρανσέξουαλ, μοντέλα, ηθοποιούς, σελέμπριτις και εξωφρενική μόδα. Ο 50χρονος Λασαπέλ πήρε την πρώτη του επαγγελματική δουλειά από τον... βασιλιά της ποπ άρτ, Άντι Γουόρχολ (Andy Warhol), για το περιοδικό Interview. Από τότε η δουλειά του έγινε διάσημη σε περιοδικά, γκαλερί και μουσεία όλου του κόσμου. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα μια από τις πιο όμορφες, αλλά και σπάνιες, φωτογραφίες της -25χρονης τότε- Αντζελίνας Τζολί, δια χειρός David LaChapelle, βγήκε στο σφυρί στο Λονδίνο από τον οίκο Christies. Πρόκειται για αυτή που τραβήχτηκε πριν από 12 χρόνια και απεικονίζει τη διάσημη ηθοποιό ημίγυμνη να ποζάρει με ένα λευκό άλογο γερμένο στο στήθος της. Επιμέλεια Χ.Τ.

Βρίσκεται στη λίστα των best-sellers των εκδόσεων TASCHEN και η εισαγωγική του φωτογραφία είναι η αστεράτη ... Πάμελα Άντερσον γυμνή!

Το λεύκωμα «LaChapelle Heaven to Hell» είναι ο τρίτος τόμος της εκπληκτικής τριλογίας, που ξεκίνησε με το «LaChapelle Land» (1996), συνέχισε με το περίφημο «Hotel LaChapelle» (1999), και κατέληξε στην... εικονιζόμενη Πάμελα από τον παράδεισο στην κόλαση!

Ο διάσημος Αμερικανός φωτογράφος Ντέιβιντ Λασαπέλ (David LaChapelle) - γνωστός και ως ο Φελίνι της φωτογραφίας - κινείται σε μια κιτς-ποπ-σουρεαλιστική Νέα Υόρκη και αιχμαλωτίζει με το φακό του διάσημους τρανσέξουαλ, μοντέλα, ηθοποιούς, σελέμπριτις και εξωφρενική μόδα.

Ο 50χρονος Λασαπέλ πήρε την πρώτη του επαγγελματική δουλειά από τον... βασιλιά της ποπ άρτ, Άντι Γουόρχολ (Andy Warhol), για το περιοδικό Interview. Από τότε η δουλειά του έγινε διάσημη σε περιοδικά, γκαλερί και μουσεία όλου του κόσμου.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα μια από τις πιο όμορφες, αλλά και σπάνιες, φωτογραφίες της -25χρονης τότε- Αντζελίνας Τζολί, δια χειρός David LaChapelle, βγήκε στο σφυρί στο Λονδίνο από τον οίκο Christies. Πρόκειται για αυτή που τραβήχτηκε πριν από 12 χρόνια και απεικονίζει τη διάσημη ηθοποιό ημίγυμνη να ποζάρει με ένα λευκό άλογο γερμένο στο στήθος της.

Επιμέλεια Χ.Τ.