"Ακατάλληλη" η 12χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ

10.07.2013
Η 12χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού έχει αναστατώσει τα social media λόγω του νέου της βίντεο κλιπ.

Εκεί στην οικογένεια Σμιθ (Smith) έχουν την αγαπημένη συνήθεια να βγάζουν στα φλας και τις κάμερες τα παιδιά τους από πολύ νωρίς ακολουθώντας πιστά όλους τους κανόνες του αμερικάνικου ονείρου για τον σωστό σελέμπριτι που σέβεται τον εαυτό του.

«Αν π.χ ένα κανονικό κορίτσι πάει μι απλή βόλτα σ’ ένα βιβλιοπωλείο, είναι για εκείνη δέκα φορές πιο δύσκολο αν είναι διάσημη. Μου παίρνει δέκα λεπτά παραπάνω για να φτάσω γιατί πρέπει να καλώ την ασφάλεια για να με συνοδεύσουν.» είχε δηλώσει πρσόφατα η πιο μικρή της δυναστείας, η Γουίλοου (Willow) προσθέτοντας ότι το καλό με τη δημοσιότητα είναι πως αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον, μπορεί να επηρεάσει πολύ κόσμο.

Η 12χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ (Will Smith) που ανήκει από το 2010 στην εταιρία του Τζέι Ζ( Jay Z), Roc Nation , μόλις έβγαλε καινούριο βίντεο κλιπ για το κομμάτι της «Summer Fling» θυμίζοντας μια μικρή Ριάνα (Rihanna) και προκάλεσε πιο πολλές αρνητικές αντιδράσεις στα social media παρά καλά σχόλια γιατί οι παραγωγοί της έχουν βιαστεί να τη μεγαλώσουν.

«Η Γουίλοου έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα, έχει το μισό κεφάλι της ξυρισμένο και είναι bisexual. Μάλλον χρειάζεται να πάει να μείνει με τη θεία και το θείο της στο Bel Air» έγραψε κάποιος αφότου είδε το βίντεο ενώ διάφοροι άλλοι σχολίασαν αρνητικά τους στίχους και τους πολύ μεγαλύτερους συμπρωταγωνιστές της και τη χαρακτήρισαν ακατάλληλη για τους μικρούς φαν της.

Κ.Π