Ρεζίλι έγινε πάλι ο Μπίμπερ

11.07.2013
Ο 19χρονος τραγουδιστής έχασε για άλλη μια φορά τον έλεγχο και το βίντεο που τράβηξαν οι φίλοι του έχει γυρίσει όλο το διαδίκτυο

Αν ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις ειδήσεις που αφορούν τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) τους τελευταίους μήνες, θα παρατηρήσουμε πως όλα αφορούν γελοία περιστατικά λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του εκτός σκηνών πολλαπλασιάζοντας τους haters του.

Το καινούριο επεισόδιο στο «μπιμπερικό» σήριαλ καταγράφηκε σε βίντεο που κυκλοφορεί παντού στο ίντερνετ και δείχνει τον 19χρονο τραγουδιστή να κατουράει στον κουβά της καθαρίστριας στην τουαλέτα του εστιατορίου που ήταν με τους φίλους του ,να βρίζει τον Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) ψεκάζοντας τη φωτογραφία του στον τοίχο κι εννοείται να είναι εντελώς λιώμα. Οι υπόλοιποι της παρέας ήταν στην ίδια φάση με εκείνον, είναι δίπλα του γελάνε, φωνάζουν και μετά έβγαλαν φωτογραφίες με τον Τζάστιν ημίγυμνο όπως συνηθίζει τελευταία.



Χθες η μητέρα του ποπ σταρ, Πάτι Μαλέτ (Pattie Mallette) εμφανίστηκε στην εκπομπή The View για να προμοτάρει το καινούριο της βιβλίο «Nowhwere but up: The Story of Justin Bieber’s Mom» και παρ όλο που δεν σχολίασαν το βίντεο, τη ρώτησαν τι θα συμβούλευε το γιο της που έχει χάσει τελείως τον έλεγχο και αν τον έχει επηρεάσει η απουσία του πατέρα του.

«Δεν ξέρω. Απλά θέλω να τον ενθαρρύνω να μείνει προσγειωμένος και να μην τα παρατήσει. Ο μπαμπάς του είναι πάντα εκεί για τον Τζάστιν και είναι μια παρεξήγηση το ότι δεν τον έχει στηρίξει» απάντησε.

K.Π