Οι Daft Punk λανσάρουν... προφυλακτικά

11.07.2013
Το αγαπημένο δίδυμο από τη Γαλλία θα σε ακολουθούν από δω και πέρα και σε πιο...στενές επαφές.

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το “Get Lucky” των Daft Punk με τον Φαρέλ (Pharrell) στα φωνητικά, μπήκε κατευθείαν στις ραδιοφωνικές λίστες, στις κονσόλες των dj, διασκευάστηκε με την καλύτερη εκδοχή εκείνη της Daughter και το τραγούδησε μέχρι κι ο Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama).

Έγινε το πρώτο κομμάτι του γαλλικού διδύμου που ανέβηκε στην πρώτη θέση των charts, τους έκαναν γνωστούς ακόμα και στους πιο mainstream τύπους της ηλεκτρονικής μουσικής και η Durex σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί όλη την κατάσταση που επικρατεί για να έχεις τον Τόμας Μπανγκαλτερ (Thomas Bangalter) και τον Γκι- Μανουέλ Ντε Ομεμ- Κριστο (Guy- Manuel de Homem Christo) οι οποίοι μετράνε μέχρι τώρα κέρδη 40 εκατομμυρίων δολαρίων, στο κρεβάτι σου.

Η γνωστή εταιρία προφυλακτικών θα λανσάρει τη Get Lucky σειρά με το εξώφυλλο του τελευταίου τους δίσκου “Random Access Memories” να είναι στις συσκευασίες και σύντομα θα είναι προς πώληση σε όλη την Ευρώπη. Όμως λίγο πριν βγουν στα μαγαζιά, έστειλαν κάποια σε γνωστούς djs όπως τον Σεμπ Φοντέν (Seb Fontaine) και τον Dj Diplo ο οποίος πόσταρε μία φωτογραφία με τα δώρα του με λεζάντα « Ευτυχώς που είχα τα προφυλακτικά των Daft Punk χθες το βράδυ. »

Κ.Π