Μειωμένα εισιτήρια για τον Roger Waters

23.07.2013
Το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

Θα είναι η τελευταία ευκαιρία να βιώσει κανείς το αριστούργημα των PINK FLOYD και για αυτό το λόγο σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη, αποφασίσαμε να διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αξίας €18 ώστε να μη το χάσει κανείς!

Τα εισιτήρια των 18€ θα είναι διαθέσιμα προς πώληση την Πέμπτη 25 Ιουλίου. Θα διατίθενται αποκλειστικά στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς) που ειδικά για την συγκεκριμένη ημέρα, θα ανοίξει νωρίτερα, στις 9:00 και στο Musicland (Μητροπόλεως 102 ) στη Θεσσαλονίκη. Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος οπότε σπεύσατε! Οι θέσεις των συγκεκριμένων εισιτηρίων αντιστοιχούν στις θύρες 2 και 34 στο πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η αντίδραση και η αναστάτωση που προκάλεσε, σε μέρος του κοινού, η αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας του Roger Waters, The Wall, είχε σαν αποτέλεσμα τη διευθέτηση των θεμάτων παραγωγής και την επαναφορά του show στο OAKA την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά. Λίγες μέρες απομένουν για το πιο θεαματικό show της ροκ. O χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα

Η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ λόγω της οικονοµικής κρίσης, που έχει πλήξει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, έχει καθιερώσει µειωµένα εισιτήρια για ανέργους σε ειδικές τιµές για τις συναυλίες που διοργανώνει. Για την αγορά τους είναι υποχρεωτική η επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας.

Info
Που: Ολυμπιακό Στάδιο

Πότε: Τετάρτη 31 Ιουλίου

Σημεία Προπώλησης
Αθήνα

TICKETHOUSE S

Πανεπιστηµίου 42 (εντός της στοάς)

Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη

MUSICLAND

Μητροπόλεως 102

Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές µε πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων µέσω internet ή µέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιµή του εισιτηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.tickethouse.gr