O Στάιλς των One Direction έκανε εμετό στη σκηνή

12.07.2013
Ο 19χρονος τραγουδιστής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το hangover και αποχώρησε από τη σκηνή κατα τη διάρκεια συναυλίας της μπάντας στο Πιτσμπουργκ.

Οι One Direction είναι σε περιοδεία και κάποια μέλη όταν τελειώνουν οι συναυλίες περνάνε λίγο περισσότερο χρόνο στα κλαμπ παρά για να ξεκουράζονται οπότε προκύπτουν διάφορα απρόοπτα στη σκηνή.

Μετά τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που το έπαθαν πρόσφατα, ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) της παραπάνω αγγλικής μπάντας, στη συναυλία τους στο Πίτσμπουργκ αναγκάστηκε να τρέξει προς τα παρασκήνια για να κάνει εμετό και δεν ξέφυγε από τους φωτογραφικούς φακούς του κοινού.

Ο 19χρονος τραγουδιστής έφυγε στα μισά του κομματιού «Rock Me» όταν ξαφνικά αισθάνθηκε πολύ έντονη αδιαθεσία γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε πιει πάρα πολύ κάτι και μετά από λίγο επέστρεψε για να συνεχίσει κανονικά το live ζητώντας συγνώμη για την απουσία του.

Σύμφωνα με το Radar Online τους έχουν εντοπίσει να γυρνάνε σε διάφορα μπαρ άσχετα αν δεν επιτρέπεται λόγω ηλικίας και είναι κάτι που το δεν το έκρυψαν από το twitter αφού ο Λιαμ Πέιν (Liam Payne) έγραψε το επόμενο πρωί«Το κεφάλι μου πονάει πολύ…δε μπορώ καν να θυμηθώ ποιος κέρδισε στο bowling».

Κ.Π