Η Durex δεν κυκλοφορεί daft punk προφυλακτικά

12.07.2013
Η γνωστή εταιρία διαψεύδει κάθε σύνδεση με τους Γάλλους μουσικούς.

Είχαμε πει χθες πως τα καινούρια προφυλακτικά της Durex θα λέγονται Get Lucky λόγω της συνεργασίας τους με τους Daft Punk και θα έχουν στις συσκευασίες το εξώφυλλο του καινούριου άλμπουμ "Random Access Memories”. Θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε όλη την Ευρώπη και πριν την "πρεμιέρα" τους, έστειλαν κάποια ως δώρο στους γνωστούς djs Σεμπ Φοντέν (Seb Fontaine) και Dj Diplo.

Όμως σήμερα ο εκπρόσωπος της γνωστής φίρμας προφυλακτικών μίλησε στο Mixmag και αρνήθηκε κάθε σύνδεση με τα συγκεκριμένα προϊόντα ισχυριζόμενος πως δεν υπήρξε καμία συνεργασία με το γαλλικό δίδυμο για να τα λανσάρουν ενώ δεν τα έδωσαν ποτέ στους παραπάνω κυρίους των decks.

"Ελπίζουμε ότι με το να χρησιμοποιούν ο κόσμος τα προφυλακτικά durex θα συνεχίσουν να φτιάχνουν ωραίες μουσικές και να κάνουν τέλειο σεξ» πρόσθεσε αστειευόμενος." Αυτό που ισχύει είναι πως κυκλοφορούν κούκλες με τους Τόμας Μπανγκαλτερ (Thomas Bangalter) και Γκι- Μανουέλ Ντε Ομεμ- Κριστο (Guy- Manuel de Homem Christo) σε συνεργασία με τις εταιρίες παιχνιδιών SH Figuarts της Ιαπωνίας και Bandai δίνοντας προσοχή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Κ.Π