Ξεσαλώνει σε γιοτ και σκηνές η Ριάνα

15.07.2013
Η 25χρονη περφόρμερ κάνει πάρτυ χωρίς αύριο κι εμφανίσεις έκπληξη με τον Τζέι Ζ (Jay Z).

Αυτή τη φορά η Ριάνα (Rihanna) κράτησε κάτι εντελώς μυστικό χωρίς να το διαδώσει στα αγαπημένα της social media κι έκανε έκπληξη στο κοινό του Wireless Festival την ώρα που στη σκηνή βρισκόταν ο Τζέι Ζ (Jay Z). Ο μέντορας της και αφεντικό της εταιρίας που ανήκει (Roc Nation) συνηθίζει να τη φωνάζει στις σκηνές για να τραγουδήσουν μαζί το «Run this town» και στη συγκεκριμένη συναυλία είχε μαζί του εκτός από εκείνη και τον Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake).

Όπως φαντάζεσαι, ο κόσμος εξτασιάστηκε και ζητούσε παραπάνω δόση από την 25χρονη τραγουδίστρια η οποία εμφανίστηκε με διαμάντια στα δόντια και μαύρη, εφαρμοστή φούστα, γυαλιά ηλίου και σκουφί. Δολοφονικός συνδυασμός. Εκτός από τις guest εμφανίσεις, η Ri Ri βρίσκεται και σε περιοδεία αργώντας τραγικά σε κάποια συναυλίες όπως έγινε πρόσφατα σ’ εκείνη του Μονακό όπου έστησε τους θαυμαστές της 3 ώρες.

Εκείνη βέβαια δεν πτοήθηκε καθόλου αφού ξεσάλωσε ένα τετραήμερο στη Γαλλική Ριβιέρα. Για να μιλήσουμε για budget, έδωσε (η παραγωγή δηλαδή) 340.000 ευρώ για να νοικιάσει ένα γιοτ γι’ αυτή και την ομάδα της και 230.000 για όλες τις σαμπάνιες και τα ποτά στα πάρτυ που έκαναν εκεί και σε διάφορα κλαμπ. Pas mal.

Κ.Π