Γυναικεία οργάνωση εναντίον Τζάστιν!

15.07.2013
Οι υπέυθυνοι της Take back the night foundation κατηγόρησαν τον 32χρονο τραγουδιστή πως του έκλεψε το όνομα.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timperlake) είναι στην καλύτερη του φάση. Περιοδεύει με τον Τζέι Ζ (Jay Z) σε sold out εμφανίσεις παίρνοντας διθυραμβικές κριτικές sold out εμφανίσεις, το τελευταίο του άλμπουμ 20/20 Experience φεύγει από ράφια με μεγάλες ταχύτητες κι ετοιμάζει να κυκλοφορήσει τη συνέχεια του 20/20 Experience part.2 με το πρώτο δείγμα να είναι ήδη στον ιντερνετικό αέρα.

Πρόκειται για το “Take back the night” το οποίο δεν άρεσε καθόλου στην ομώνυμη οργάνωση που μάχεται εναντίον της κακοποίησης των γυναικών γιατί δεν πήρε την άδεια τους για να χρησιμοποιήσουν το όνομα κι ενοχλήθηκαν επίσης από τους στίχους. «Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι επειδή συνήθως μας ρωτάνε όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το όνομα. Κανονικά τόσο μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεικ κάνουν πολύ ευγενικές πράξεις για να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Οι στίχοι είναι πολύ σεξουαλικοί και δεν ξεκαθαρίζουν αν είναι εναντίον της σεξουαλικής κακοποίησης. Για παράδειγμα η φράση “Use me” δεν χρησιμοποιείται από όποιον συνδέεται με την οργάνωση.»
δήλωσε ανάμεσα σε άλλα στο Radar Online η εκπρόσωπος τους, Κάθριν Κόστνερ (Ktherine Koestner) προσθέτοντας πως δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του και δεν τον βρήκαν.

Όμως τον παρεξήγησαν. Ο 32χρονος τραγουδιστής έμαθε για το περιστατικό και δήλωσε πως δεν ήξερε την ύπαρξη τους όταν έγραφε το κομμάτι και δεν είχε καμία πρόθεση να υπάρξει συσχετισμός μεταξύ τους. Επίσης τώρα που έμαθε για όλα όσα έχουν κάνει για να βοηθήσουν όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη, συγκινήθηκε και ελπίζει αυτή η σύμπτωση να κάνει περισσότερο γνωστή τη δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης και να ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα.

Κ.Π