Γιουχαΐσματα και πατατάκια στη Ριάνα!

18.07.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια το παράκανε με τις καταχρήσεις και οι θαυμαστές της στην τελευταία της συναυλία εξοργίστηκαν.

Η Ριάνα (Rihanna) εκτός του ότι άλλαξε για άλλη μια φορά το χρώμα και το στυλ των μαλλιών της βάφοντας τα γκρι βγάζοντας φυσικά φωτογραφία στο instagram, συνεχίζει να καθυστερεί στις συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της Diamonds λόγω των ατελείωτων πάρτυ και οι θαυμαστές της έχουν χάσει την υπομονή τους.

Όπως είχαμε πει τότε, το κοινό της στο Μονακό την περίμεναν 3 ώρες γιατί δε μπορούσε να συνέλθει από το hangover του ξέφρενου τετραημέρου πάνω στο πανάκριβο γιοτ της και στα πριβέ κλαμπ του πριγκιπάτου. Στο Μάντσεστερ έγινε μία από τα ίδια αλλά οι Άγγλοι και όσοι βρέθηκαν στο κοινό δεν ήταν καθόλου επιεικείς μαζί της και λίγη ώρα αφότου ανέβηκε στη σκηνή άρχισαν να της πετούν πατατάκια και να τη γιουχάρουν.

«Υπάρχει η καλή και η κακή τρέλα. Όταν πετάτε σκ*****α εδώ πάνω είναι epic fail. Θέλω να σας κάνω να χορέψετε αλλά δε θέλω να ενοχλείτε την ομάδα μου πριν τελεύσουμε αυτό που κάνουμε. Σταματήστε αυτή τη μ******α τώρα. Πατατάκια; Αλήθεια;» είπε η 25χρονη τραγουδίστρια έξαλλη στο μικρόφωνο ύστερα από τη διακοπή του «Rude Boy». Βέβαια αν συνεχίσει έτσι σε θα αργήσουν να έρθουν κι οι ντομάτες.

Κ.Π