Εθισμένοι στο Sex and the city οι One Direction

19.07.2013
Ένα μέλος από τη γνωστή μπάντα απέκτησε καινούρια συνήθεια και κάνει πολύ στενή παρέα με την αγαπημένη τηλεποπτική τετράδα των γυναικών.

Οι One Direction γυρίζουν όλο τον κόσμο με σκοπό να μην αφήσουν κανένα κορίτσι με τις φωνητικές χορδές σε φυσιολογική κατάσταση, κυκλοφορούν teaser από το καινούριο τους βίντεο κλιπ που έρχεται σύντομα για να μην ξεχνιόμαστε και έγιναν απίστευτα αληθοφανή, κέρινα ομοιώματα στο σπίτι της Μαντάμ Τισό με τον τίτλο Summer of One Direction.

Αυτό που δεν ξέραμε είναι τι βλέπουν στα πούλμαν ενώ βρίσκονται στο δρόμο για τις συναυλίες τους. Είναι γνωστή η προτίμηση τους στις μεγαλύτερες γυναίκες οπότε ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) αποκάλυψε στο BBC 1 και τον Σκοτ Μιλς (Scott Mills) πως έχει πάθει εθισμό με το Sex and the city. «Κάποιες κοπέλες που δουλεύουν μαζί μας κάνουν Sex and the City μαραθωνίους συνέχεια. Δεν την είχα δει ποτέ κι είναι τέλεια σειρά. Είμαι στη δεύτερη σεζόν τώρα» ανέφερε ο 19χρονος τραγουδιστής.

Εκτός από τις Κάρι (Carrie), Μιράντα (Miranda), Σαμάνθα (Samantha) και Σάρλοτ (Charlotte) στις οθόνες τους, ο πρώην αγαπημένος της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) και η υπόλοιπη παρέα δεν έχουν αλλάξει συνήθειες αλλά όπως λέει του λείπουν τα καθαρά ρούχα γιατί ενώ τα πλένουν στα μέρη που παίζουν, φοράνε συνέχεια δυο- τρια ζευγάρια τζιν.

Κ.Π